Contorsionista Zlata, costum cu 9.000 de cristale la Cannes. Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, a facut miercuri seara senzatie la Festivalul de la Cannes. Ea a atras privirile atat cu tinuta sa, pe care au fost atasate 9.000 de cristale Swarovski, cat si cu un numar de contorsionism care a starnit ropote de aplauze din partea asistentei, informeaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Interzis cu fundita la gradinita! Tatal ei i-a indeplinit visul coafand-o ca pe Lady Gaga. Marcella Marino, o fetita de patru ani din Marea Britanie, si-a dorit sa arate ca o printesa in pozele din albumul grupei ei. Tatal ei, care este hairstylist, i-a indeplinit visul coafand-o ca pe Lady Gaga. Adorabila fundita facuta chiar din parul Marcellei nu a fost insa pe placul educatoarelor, care au scos poza fetitei din album, pe motiv ca felul in care ii era aranjat parul nu corespunde cu tinuta impusa la gradinita. Marcello Marino (42 de ani) a fost socat cand fetita lui s-a intors acasa cu ochii inlacrimati, scrie Cancan.

Iranienii sustin ca au descoperit un document care va darama crestinismul. Autoritatile turce, care in urma cu 12 ani au descoperit manuscrisul, considera ca acesta este versiunea "Evangheliei dupa Barnabas", unul dintre discipolii lui Iisus, iar presa iraniana scrie ca descifrarea textului din el va atrage daramarea crestinismului, deoarece se demonstreaza ca islamul este adevarata religie. Mai mult, conform iranienilor, Iisus nu ar fi fost niciodata crucificat, nu ar fi murit pe cruce pentru mantuirea pacatosilor, ci ca ar fi fost un profet care ar fi prevestit venirea pe lume a lui Mahomed, trimisul pe Pamant al lui Allah, scire Libertatea.

Au pus reclame pe bebelusi. Folosind imagini prelucrate pe calculator, artistul american Dietrich Wegner a acoperit pielea unor bebelusi care merg de-a busilea cu tatuaje. El a difuzat apoi fotografiile socante in care bietii copilasi erau plini de reclame ale firmelor Lego, Gap, Apple si Sony. Wegner a vrut sa testeze, astfel, reactia consumatorilor de publicitate, relateaza Click.

Un japonez si-a taiat organele genitale si le-a gatit invitatilor la cina. Un bucatar din Tokyo si-a taiat, gatit si servit organele genitale in cadrul unui banchet, in care cinci clienti au fost dispusi sa i le manance. Mao Sugiyama spune ca nu este atras nici de femei, nici de barbati, motiv pentru care organele sale genitale nu ii sunt de folos. Pe 8 aprilie acesta anunta pe Twitter ce intentioneaza sa faca. Integral in Click.