O femeie din Maroc a purtat in pantece un fetus pietrificat.Insarcinata timp de 46 de ani. Caz socant: medicii au extras din corpul unei marocance de 75 de ani un bebelus calcifiat, ramasita a unei sarcini extrauterine de acum aproape o jumatate de secol. Zahra Aboutalib (75 de ani) a fost insarcinata mai bine de jumatate din viata, fara a avea habar. Abia recent, medicii au descoperit ca durerile si problemele de sanatate ce o chinuiau erau cauzate de un litopedion, un fetus pietrificat ce ramasese in organismul ei in urma unei sarcini uterine din 1955. Fenomenul este foarte rar, in istoria medicinei fiind documentate doar 300 de cazuri. "Copilul de piatra" din pantecele Zahrei cantarea patru kilograme si avea 42 de centimetri in lungime, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O eleva de 16 ani are 5.000 de poze cu vedetele ei favorite. Vezi cum a reusit aceasta performanta. Stalker Sarah, o tanara in varsta de 16 ani din Statele Unite ale Americii, a reusit performanta de a strange peste 5.000 de fotografii in care apare cu vedetele ei favorite. Fata a ajuns sa fie cunoscuta de aproape toate celebritatile de la Hollywood, iar unele dintre acestea, cum ar fi Justin Bieber, o stiu dupa nume, fapt mai putin intalnit in aceasta lume, in care vedetele au milioane de fani. Toate fotografiile in care apare alaturi de vedete precum Julia Roberts, Angelina Jolie, Kim Kardashian sau Oprah, au fost postate pe Twitter sau pe Flickr, unde au putut fi vazute de o lume intreaga, scrie Daily Mail. Adolescenta este ajutata in pasiunea pe care o are chiar de catre tatal sau, care o duce la evenimentele mondene cu masina lui. Exista totusi si o conditie: Sarah trebuie sa obtina note foarte mari la invatatura, anunta Click.

Tatal a sase copii a aflat ca e.... femeie! Cum s-a intamplat una ca asta? Steve Crecelius, un american de 47 de ani, a aflat ca de fapt este femeie, chit ca a stiut toata viata ca e barbat. Ba a mai facut si sase copii cu sotia lui. Americanul a mers la spital pentru ca avea pietre la rinichi, iar in urma investigatiilor medicale a aflat ca de fapt este... femeie. Steve a descoperit cu stupoare ca s-a nascut cu ambele organe sexuale, iar partea feminina a fost reprimata. Totusi, a simtit mereu ca in sufletul lui e mai feminin si s-a ferit de acest lucru. Ba chiar s-au facut glume pe seama sa, cand era adolescent. "La 17 ani eram colaborator la o televiziune si cativa colegi mi-au spus ca atunci cand umblu pe holuri parca as fi homosexual", a povestit americanul, care a fost deranjat de acele afirmatii, mai ales pentru ca se temea ca este, informeaza Libertatea.

Fostul premier italian, caricaturizat de doi artisti. Berlusconi, mort. O opera de arta il prezinta pe ex-premierul italian Silvio Berlusconi asa cum nu a mai fost vazut niciodata. El apare mort, intr-un sicriu de sticla, incaltat cu papuci de casa cu Mickey Mouse, cu o mana pe o revista mondena si cu cealalta in pantaloni. "Il sogno degli italieni" ("Visul italienilor") - asa se numeste o sculptura care il caricaturizeaza pe fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Numele sculpturii face referire la modul in care obisnuia premierul sa se prezinte la telefon amicelor sale, si anume "Eu sunt visul italienilor". Opera, care a starnit mare valva in randul opiniei publice, a fost realizata de artistii Antonio Garullo si Mario Ottocento, primul cuplu de persoane de acelasi sex care s-a casatorit in Italia, in 2002. Incredibila sculptura, expusa la Roma, il infatiseaza pe politicianul supranumit "Il Cavaliere" mort, intr-un sicriu transparent, din sticla, dar cu un zambet de satisfactie maxima pe fata, scrie Cancan.

Canibalul din Miami a inghitit 75% din fata victimei. Soc in Miami! Canibalul Rudy, despre care Click! v-a relatat ieri, era un cersetor drogat. "Era gol pusca si sangele ii siroia pe gat, piept si burta. Avea ochii bulbucati si mainile inclestate in jurul capului unui alt barbat, care nu mai avea fata. Erau amandoi goi. Smulgea bucati de carne din fata lui, mesteca pe indelete si apoi musca din nou", a declarat, ieri, Larry Vega, un martor care a asistat sambata, in plina zi, in centrul orasului Miami, la o scena desprinsa parca din filmele de groaza. Rudy Eugene, de 31 de ani, un om al strazii tabarase asupra unui alt cersetor si a inceput sa ii manance fata, anunta Click.

Omora baieti si facea muraturi din ochii lor. Un barbat de 56 de ani, cunoscut drept linistit si sinugratic s-a dovedit a fi un criminal cu sange rece. El a omorat peste 20 de baieti, a caror carne a mancat-o sau vandut-o. Un chinez din provincia Yunnan a fost arestat recent, dupa ce autoritatile au descoperit in urma unei investigatii ca acesta era un criminal de temut, care isi manca victimele. Potrivit cotidianului The Morning Star, barbatul al carui nume nu a fost facut public a ucis peste 20 de barbati tineri, pe care i-a transat. O parte din carne a pastrat-o pentru consumul propriu, cealalta parte vanzand-o fie ca atare, proaspata, fie afumata. Chinezul canibal pastra si ochii victimelor sale, pe care ii mura printr-o metoda speciala, tinandu-i in vin, informeaza Libertatea.