Sarutul magic care l-a salvat pe sinucigas. O tanara din China a facut un gest pe care cel mai probabil nu il va uita niciodata. Ea a salvat in ultimul moment de la omoarte un barbat care vroia sa se arunce de pe un pod, sarutandu-l pasional. Contactata de o televiziune locala, tanara a marturisit ca nu il vazuse in viata ei pe sinucigas si ca se bucura ca acesta s-a razgandit si ca acum traiesti datorita ei. Continuarea in Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un roman i-a masurat si fotografiat penisul lui Hitler. Barbatul din imagine a reusit sa faca ceva ce cu siguranta nu i-ar fi placut liderului nazist si l-ar fi determinat sa il arunce pe roman in lagar. Asta daca nu ar fi ordonat imediat executarea lui. Tanarul i-a pus mana pe penis si a avut ocazia sa vada daca Hitler era dotat sau nu, fara sa suporte consecintele "faptelor" lui, informeaza Cancan.

Uite ce i-a facut pisicii calcate de masina. Zboara, Pisi, zboara! Dupa ce i-a murit mata calcata de o masina, artistul olandez Bart Jansen, 44 de ani, a comemorat-o intr-un mod inedit: a impaiat-o si a transformat-o intr-un elicopter. Cand Orville, pisica botezata dupa numele celebrului aviator Orville Wright, si-a gasit sfarsitul sub rotile unei masini, stapanul acesteia a decis sa-si transforme animalul de companie intr-o opera de arta. Integral in Click.

Misiunea de colonizare a Planetei Rosii se va transmite la TV. Ne mutam pe Marte peste 11 ani. Un olandez a pus la cale indraznetul plan. Ceea ce parea, in urma cu cativa ani, doar un vis imposibil de realizat este gata sa devina realitate, si anume ca pamantenii vor locui pe Marte. Si asta nu peste foarte mult timp. Antreprenorul si cercetatorul olandez Bas Lansdorp pune in practica acest indraznet plan de colonizare a Planetei Rosii. Prin intermediul companiei sale, Mars One, el va trimite primii oameni pe Marte peste 11 ani, respectiv in 2023, relateaza Cancan.

Verisoara lui Kate Middleton a facut striptease in cinstea Reginei. Katrina Darling (21 de ani), verisoara primara a lui Kate si a Pippei Middleton, a facut o partida completa de striptease, cu ocazia jubileului. Cu siguranta, Katrina, originara din Sunderland, este oaia neagra a familiei regale. Ea si-a confirmat acest statut si cu prilejul Jubileului de diamant al Reginei Elisabeta a II-a, cand a pozat goala, folosind insa culorile regale britanice, potrivit The Sun. Katrina Darling a facut striptease in clubul Whisky Mist din Londra si, cu ocazia Jubileului regal, a pregatit un numar cu totul special, scrie Click.