Sexy sau scarbos? O roscata de 150 de kg a innebunit SUA cu dansul la bara! Lulu, in varsta de 27 de ani, a uimit mii de oameni cu reprezentatia ei de la "Americanii au talent". Roscata canareste aproape 150 de kilograme, insa acest lucru nu a fost un impediment pentru ea. Lulu a intrat in concursul Americanii au talent din Statele Uninte si a reusit sa-i lase pe toti cu gura cascata. Cu toate ca silueta nu o prea ajuta, tanara a facut un numar de zile mari! Cei trei jurati au ramas impresionati de felul in care a dansat la bara, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Primarul New York-ului a ajuns dadaca. Michael Bloomberg (70 de ani), primarul orasului New York, este, mai nou, tinta unor critici aspre si pamflete amuzante. Magnatul american a starnit indignarea Centrului pentru Libertatea Consumatorilor dupa ce a propus interzicerea bauturilor racoritoare la gramaj mare in localurile selecte din oras. "Credeam ca traim intr-o tara libera. New York-ul are nevoie de un primar, nu de o dadaca", sta scris pe posterul lansat de centru, care-l infatiseaza pe Bloomberg deghizat in dadaca, precum Robin Williams in comedia "Doamna Doubtfire", anunta Cancan.

Un adolescent s-a impuscat in cap in fata prietenilor de pe internet. George Trevor s-a impuscat in cap in timp ce vorbea cu mai multi prieteni pe chat. Sub ochii celor care il urmareau, tanarul, in varsta de 19 ani, s-a stins dupa cateva ore de la incident. Adolescentul, originar din Nebraska, Statele Unite, nu a intentionat sa se omoare, insa pistolul pe care il tinea in mana s-a descarcat si s-a impuscat in cap. Prietenii lui nu au anuntat incidentul, iar asta pentru ca niciunul nu stia unde locuieste George. Pe chat, tanarul nu-si folosea numele real, ci o identitate virtuala. Camera de chat mai era accesata de un coleg de-al lui George, insa acesta a adormit inainte de nenorocire. Cand s-a trezit si a vazut imaginile, tanarul a sunat la salvare, dar a fost prea tarziu. Ancheta a stabilit ca viata lui George putea fi salvata daca se intervenea la timp, informeaza Click.

A ajuns primarita dupa ce i-a impresionat pe barbati mergand pe motocicleta. Zarifa Qazizadah, o femeie de 50 de ani din Afganistan, a uimit presa internationala dupa ce a ajuns primarita in satul sau, reusind sa fie prima femeie intr-un post de conducere in aceasta tara. Zarifa, mama a 15 copii, a ajuns primarita in satul natal, Naw Abadu. Ea si-a castigat simpatia si chiar i-a impresionat pe barbati dupa ce a mers pe motocicleta din poarta in poarta pentru a-si face cunoscute intentia de a candida. Ea a spus ca este in stare sa-si apere satul cu arma, daca va fi nevoie, scrie Libertatea.

Locuieste intr-un Boeing. Casa, dulcea casa a unui american. Bruce Campbell, un inginer din SUA, a transformat o aeronava scoasa din uz intr-un camin neconventional, dar primitor. Barbatul traieste intr-un Boeing 727 amplasat in padurile din Oregon. Majoritatea oamenilor cu 100.000 de dolari la dispozitie ar investi intr-o vila luxoasa, intr-o zona rezidentiala - nu si Bruce Campbell. Inginerul american pasionat de aeronautica a folosit aceasta suma pentru a cumpara un avion Boeing 727 scos din uz, pe care l-a amplasat intr-o zona impadurita din Oregon. Mutarea l-a costat inca 12.500 de dolari, iar Bruce continua sa investeasca in neobisnuitul camin cu aripi, planuind sa-l aduca la 85% din dotarile originale. Una dintre cele trei toalete este deja functionala, iar dusul a fost improvizat intr-o cabina de bord. Bruce lucreaza acum si la un sistem de canalizare complex. Inginerul se relaxeaza stand pe aripile avionului cand e placut afara, iar "camera" sa favorita este carlinga, anunta Cancan.

Mananca 8 saorme dintr-o inghititura. Au spart un perete ca sa o scoata din casa pe britanica Georgia Davis, de 400 de kilograme. Cea mai grasa tanara din Marea Britanie, Georgia Davis, de 19 ani si 400 de kilograme, manca 8 saorme dintr-odata. Declaratia a fost facuta de Albert Altian, patronul saormeriei la care tanara facea non-stop comenzi. "Nu mai putin de 5.000 de lire sterline (n.n - 27.540 de lei) a cheltuit intr-un an pe saorme, iar la fiecare comanda cerea cate opt. Pana sa plateasca celui care livra, le termina. Ea mi-a consolidat afacerea", spune sincer galezul pentru "The Sun". Acum o saptamana, echipele de urgenta din Tara Galilor au fost nevoite sa sparga un perete pentru a o scoate pe adolescenta din casa. Ea a ramas transportata la spital, unde a ramas internata, iar medicii nu au dezvaluit nimic legat de starea sa de sanatate. Marea Britanie este printre tarile europene cu cei mai multi cetateni obezi. Peste 60% din populatia adulta este obeza, iar o treime din copiii cu varste intre 10 si 11 ani au o greutate mult peste medie, informeaza Click.