A primit 900.000 de dolari despagubire ca fostul ei iubit i-a dat un "herpes" genital. Femeia este originara din statul Oregon si judecatorii au decis ca aceasta va primi 900.000 de dolari din partea fostului ei iubit pentru ca a contactat boala cu transmitere sexuala. "El avea 69 de ani, clienta mea era o femeie foarte atragatoare de 49 de ani. El nu a vrut decat sa se infiga in ea, fara sa-i pese de sanatatea ei", a declarat avocata femeii, Randall Vogt, relateaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Tang Shuquan, detinatorul recordului mondial pentru ''cea mai urata grimasa'', te provoaca :''Iei 16.000 $ daca te strambi mai urat ca mine''. Tang Shuquan, 43 de ani, pare un individ extrem de urat, dar cu ajutorul figurii sale a obtinut un record mondial care l-a propulsat in Cartea Recordurilor. Acum, el te provoaca sa-i iei banii castigati, 16.000 de dolari (57.600 de lei) cu o singura conditie: sa te strambi mai "odios". Dar tot el isi linisteste concurentii: "Nu aveti nici o sansa. Sunt un expert al strambaturilor si n-are cine sa ma dovedeasca". Continuarea in Click.

Grasa si frumoasa! Uite cum arata cea mai mare mireasa din lume! Daca majoritatea femeilor fac sacrificii si tin diete drastice pentru a pierde kilograme inainte de nunta, americanca Susanne Eman este exact pe dos. In ciuda faptului ca are deja 236 de kilograme, femeia este hotarata sa se mai ingrase pana in ziua marelui eveniment. Dupa ce a mancat un an intreg cat a putut pentru a castiga titlul de cea mai grasa femeie din lume, acum Susanne spera sa fie si cea mai grasa mireasa din lume., informeaza Libertatea.

Mayasii ''au amanat'' sfarsitul lumii pana dincolo de anul 4000. Calendare care merg pana dincolo de anul 4000 sunt reprezentate pe stele din piatra din imperiul descoperite in Mexic si Guatemala, contrazicand astfel predictiile despre venirea apocalipsei in 2012, atribuite acestei civilizatii, afirma un expert mexican. "Lumea de astazi are o viziune apocaliptica mostenita de la religia iudeo-crestina. Mayasii nu o aveau, pentru ei nu exista sfarsitul lumii, ei aveau un sistem de numarare infinit al anilor. Putem sa dormim linistiti, ei evoca date aflata la mai multe mii de ani in fata noastra", a explicat intr-o conferinta de presa Erik Velasquez, istoric si expert in descifrarea textelor maya, relateaza Click.

Asa se circula cu trenul in Bangladesh. Desi ministrul de Finante din Bangladesh a anuntat ca prognoza economica prevede pentru anul fiscal 2012-2013 o crestere economica de 7,2 %, oamenii continua sa aiba parte de conditii mizerabile in transportul in comun. Fotografiile surprinse la plecarea unui tren din gara Dhaka, surprind felul in care oamenii calatoresc supraaglomerati, in picioarele goale, intr-o garnitura care pare ca si-a depasit de mult termenul de garantie. Integral in Libertatea.