Americanii au inlemnit cand au vazut astea pe strazile din New York! Uite cu ce au inlocuit Hummerele din armata lor. Masina cu care se "deplaseaza" Batman nici nu se poate compara cu vehiculele pe care le are acum armata, pentru a inlocui "invechitele" Hummere. Rotile imense, motorul puternic si designul de camuflaj face ca acesti "monstri" sa fie cu adevarat infricosatori, informeaza Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Poza asta a speriat utilizatorii de Facebook: mama goala langa fiica ei. O banala fotografie postata de o mamica pe Facebook i-a speriat pe prietenii acesteia, care au crezut ca a pozat goala alaturi de fiica ei in varsta de numai cativa ani. La prima vedere, pare ca femeia este in sanii goi. De fapt, nu e deloc asa. Ceea ce pare mana este in realitate piciorul, aflat in acea pozitie din cauza faptului ca mamica sta ghemuita cu fetita ei. Integral in Click.

Zeci de cadavre de copii, descoperite in Peru! Micutii, sacrificati pentru zei. Arheologii au descoperit in apropiere de Lima, Peru, un mormant comun, in care se gaseau aproximativ 60 de cadavre mumificate si schelete apartinand unor copii, despre care se crede ca au fost omorati pentru a fi oferiti ofranda zeilor. Potrivit Daily Mail, nu se stie cu siguranta daca micutii au fost omorati, dar sansele sunt ca ei sa fi fost oferiti jertfa zeilor. In cazul unuia dintre scheletele descoperite, se poate observa clar cum copilul a primit o lovitura puternica in zona capului, care aproape i-a distrus craniul, scrie Libertatea.

Faceti cunostinta cu cele mai grase animale de pe planeta. Aceste necuvantatoare sunt atat de pofticioase ca mananca de dimineata pana seara. Faptul ca mai toate locuiesc sub acelasi acoperis cu stapanii lor, i-a facut pe acestia din urma sa nu constate cat au luat in dimensiune animalele lor, decat atunci cand acestea s-au prabusit la pamant ca o blana de urs intr-o cabana vanatoreasca. Continuarea in Click.

Uite in ce hal a ajuns un Seria 3 parcat de o blonda dupa ce a rupt un stalp de iluminat. Un exemplu relevant in acest sens se poate observa in fotografia de mai jos. O blonda si-a batut joc de automobilul ei, un BMW Seria 3, si l-a parcat intr-un stil numai de ea inteles. Fotografia a fost realizata la Bran si se vede clar cum soferita autoturismului, inmatriculat in Germania, a rupt un stalp de iluminare publica si nu a reusit sa se incadreze deloc in spatiul destinat parcarii, masina fiind la un pas sa se prabuseasca, relateaza Cancan.