Cea mai tare jucarie sexuala pe care sigur ti-o doresti! Uite accesoriul cu care poti avea si "sex normal" si "sex oral" in acelasi timp. Te-ai saturat de pozitiile normale si ai vrea sa incerci ceva nou? Ai acum jucaria perfecta pentru o experienta inedita. Fantezia ta va prinde viata cu aceasta jucarie din silicon care imita organele femeii si care se prinde cu niste curele de fata partenerei tale. Aceasta noua jucarie sexuala iti va baga idei noi in cap si iti vei dori sa ai si tu una pentru seri fierbinti, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un rus a coborat in 90 de secunde de la 6543 metri! Valeri Rozov, cataratorul de origine rusa a stabilit un nou record mondial, dupa ce a urcat 6 zile pana in varful muntelui Shivling (6543 m), situat in partea indiana a Himalayei, si a efectuat o saritura care a durat 90 secunde. Dupa o expeditie de 30 "cataratorul de BASE", cum este supranumit, impreuna cu partenerii sai Alexander Ruchkin si Victor Volodin au ajuns pe varful Shivling din partea indiana a muntilor Himalaya pe 25 mai, la ora 13:30. Rozov a gasit locul perfect pentru decolare la 6420 m si a doborat recordul mondial. Doar 90 de secunde mai tarziu, dupa ce a prins viteze de pana la 200 km/h, rusul a aterizat 2200 m mai jos, pe ghetar. Celorlalti membri ai expeditiei le-a luat trei zile pentru a duce la bun sfarsit coborarea. "Acesta a fost primul meu proiect in Himalaya", a precizat dublu-campionul mondial la parasutism dupa zborul care a stabilit un nou record mondial. "Am intampinat cateva dificultati pe parcurs, deci sunt foarte multumit ca am putut finaliza saritura cu succes", anunta Click.

Un barbat a pescuit o proteza si l-a gasit pe proprietar. Capitanul unui vas de pescuit in Golful Mexican a prins zilele trecut in plasa o proteza de picior in valoare de 30.000 de euro. Mai mult, acesta l-a gasit si pe proprietarul acesteia care o ratacise in urma cu cateva luni. "Nu e ceva ce vrei sa vezi la 2.00 dimineata. Speram doar sa nu apara si un cadavru", a povestit pescarul pe nume Matt Willingham. Pescarul a reusit sa-l gaseasca pe proprietar datorita logo-ului Universitatii din Kentucky si mascotei institutiei de invatamant care erau imprimate pe piciorul de plastic. Proprietarul piciorului traieste in Florida si se numeste Fred Robinson si a pierdut proteza in timp ce inota in urma cu cateva luni. El a suferit un accident de munca si piciorul i-a fost amputat in urma cu cinci ani, informeaza Libertatea.

Imaginea zapacitoare dintr-un aeroport! Un barbat a fost dezbracat total in vazul tuturor celorlalti turisti - Uite cat de dezinvolt era gol pusca. Pare a fi incredibil, dar scenele pot sa apara in viata oricarui om. Nefericitul, in cazul de fata, este un barbat, la vreo 35 de ani, care urma sa se urce intr-un avion pentru a pleca intr-o vacanta. Imaginea este zapacitoare fiindca el a fost dezbacat de autoritati pana la piele in timpul filtrului. Turistul nu s-a suparat si a facut exact ceea ce oamenii de la securitate i-au cerut. Si-a dat toate hainele jos si a asteptat linistit ca acestia sa-l verifice, scrie Cancan.

310 rani dupa ce i-au explodat silicoanele. Vor sa fie mereu tinere si sexy si apeleaza la mici trucuri estetice. Unele dintre acestea pot fi, insa, aproape fatale. Kylie Hudson, 27 de ani, mama a trei copii, a trebuit sa ajunga la spitalul de urgenta dupa numai sase saptamani de la un implant cu silicoane. Desi femeia credea ca s-a documentat destul pentru a lua o decizie corecta in privinta riscurilor unui implant cu silicoane, la numai sase saptamani de la operatie, in timp ce era pe plaja in costum de baie, implanturile i-au explodat instantaneu, anunta Click.

O concurenta la Miss Coasta de Fildes nu a putut sa mearga pe tocuri. Se vrea Miss, dar nu stie sa mearga pe tocuri. O concurenta la titlul de Miss Coasta de Fildes 2012 s-a facut de ras dupa ce a aratat ca nu poate sa mearga pe tocuri. Tanara care a purtat numarul de identificare 15, nu a putut sa treaca de proba cu costume de baie deoarece a fost nevoita sa poarte tocuri. Concurenta si-a pierdut echilibrul si desi a incercat sa se ridice de cateva ori, ea nu a reusit acest lucru. Tanara a fost nevoita sa renunte la pantofi pentru a ajunge in cele din urma in culise si a inceput sa planga, informeaza Libertatea.