Cel mai dement sofer! Si-a imbracat tot S Klasse-ul in piele de sarpe, de la faruri pana la plafon - Vezi cum arata masina-reptila. Un S Klasse s-a schimbat total dupa ce proprietarul si-a pus in aplicare ideile despre masina ideala si cum ar trebui sa arate ea. Barbatul si-a dorit ca masina sa sa fie cu adevarat speciala, asa ca a transformat-o intr-o reptila. De sus pana jos ea a fost acoperita in piele de sarpe, nimic nu a scapat, de la faruri pana la plafon sau capacele de la roti. Mandru de rezultat, proprietarul si-a pozat autoturismul din toate pozitiile, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

El e campion in duelul degetelor de la picioare. Sute de concurenti se strang in fiecare an in Ashbourne, din districtul britanic Derbyshire, pentru a participa la Competitia Mondiala a Degetelor de la Picioare. Atat barbati cat si femei incearca an de an sa il infranga pe Alan Nasty Nash, campionul mondial al competitiei. Sportivii isi prind degetele mari de la picioare si cel care isi doboara adversarul castiga. Si anul acesta Nash a avut degete de otel, anunta Click.

Cresc tigrul in casa, pe post de pisica. Un cuplu din Brakpan, Africa de Sud, traieste in casa cu un tigru de 172 kg. Enzo a fost adoptat de cei doi indragostiti in urma cu un an, cand avea doar noua saptamani. Tigrul a devenit rasfatatul casei, s-a imprietenit repede cu toti cei 14 caini ai cuplului, doarme pe canapea, mananca pe masa si se plimba in voie, informeaza Libertatea.

Cu 80% din fata sfasiata si pe jumatate orb, dar in viata. Victima canibalului din Miami se reface. Ronald Poppo, omul strazii care a fost atacat de un canibal drogat la Miami, incepe sa isi revina. Dupa ce s-a zbatut intre viata si moarte, desfigurat si pe jumatate orb, barbatul isi revine, putand sa mearga si sa vorbeasca din nou. Medicii de la Spitalul Jackson Memorial sunt surprinsi de recuperarea spectaculoasa a lui Ronald Poppo (65 de ani), barbatul fara adapost care a fost victima unui atac canibal pe 26 mai, la Miami. Rudy Eugene (31 de ani), aflat sub influenta drogurilor, i-a devorat fata lui Poppo timp de 16 minute inainte de a fi impuscat de politisti. Mai mult mort decat viu, cu 80% din chip sfasiat si un ochi distrus, Poppo nu avea mari sanse de recuperare. Barbatul a supravietuit, iar acum a inceput sa mearga, sa manance si sa vorbeasca, in ciuda ranilor oribile pe care le-a suferit, scrie Cancan.

S-a culcat in aprilie si s-a trezit in iunie. Adolescenta britanica Stacey Comerford a pierdut examenul de capacitate din cauza unei boli rare. Durere fara margini. Asta a simtit britanica Bernie Richards, 53 ani, cand biata ei fiica, Stacey, in varsta de 15 ani, nu s-a putut duce la examenul de capacitate, fiindca dormea de peste doua luni. Pana anul trecut, Stacey Comerford, din Telford, Shropshire, era o fetita absolut normala. A inceput insa sa doarma cate 20 de ore incontinuu, apoi zile in sir, ratand astfel si aniversarea ei din noiembrie. Boala a culminat prin faptul ca Stacey s-a culcat in aprilie si s-a trezit abia saptamana trecuta, anunta Click.

Macabru! A aparut... robotul care te mangaie cand mori. Doi oameni de stiinta din SUA au inventat un robot care are rolul de a fi alaturi de pacientii muribunzi, in ultimele clipe de viata. "Robotul ultimului minut", asa cum a fost botezat, va detecta cu cateva minute inainte ca organele vitale nu vor mai functiona si va rosti un text de adio pentru persoana care va muri, timp in care il va mangaia, informeaza Libertatea.