Mac, mac! 5.000 de rate trec autostrada. Haos si o macaiala generalizata! Asa se poate descrie calvarul petrecut duminica pe una dintre cele mai traficate autostrazi din estul orasului Taizhou. Nu mai putin de 5.000 de rate cracanate au pornit agale catre un lac din apropiere, blocand strada pret de aproape o ora. In caz de accident, soferul care ar fi lovit o rata ar fi fost aspru pedepsit, conform legii, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Tuning dus la extrem: un Tico care merge cu rotile aproape la orizontala. Nu multa lume stie ca Daewoo Tico este o masina bazata pe Suzuki Alto. Dar asta conteaza mai putin. Iata in aceste imagini un Alto cu rotile care au un unghi de cadere dus la extrem. Si ai putea jura ca este imposibil ca o masina cu astfel de roti sa se puna in miscare, scrie 4tuning.

Un profesor de matematica din Turnu Severin racoleaza fete pentru videochat. Faptul ca preda matematica la un liceu din Drobeta-Turnu Severin nu l-a impiedicat pe Florin F. sa dezvolte o adevarata retea prin care racola domnisoare pentru videochat. In schimbul promisiunii ca se vor imbogati peste noapte, fetele credule picau in plasa dascalului de matematica si ii trimiteau fotografii cu ele goale, in speranta ca isi vor gasi astfel un loc de munca, scrie Cancan.

Fantoma unui copil mort acum cativa ani, surprinsa de APARATUL FOTO. John Gore, proprietarul actual al locuintei, este convins ca a surprins pe aparatul foto aparitia fantomei unui copil, care sta pe un fotoliu, in sufrageria sa. Mai mult, cei doi iubiti l-au poreclit pe 'micut' Johnny Junior. Gore a facut descoperirea atunci cand isi poza pisicile, dar a observat o silueta ciudata intr-una dintre fotografii. Totul a capatat contur atunci cand vecinii lor din Cheltenham, Gloucestershire, Marea Britanie, le-au povestit celor doi despre faptul ca un bebelus a murit acum cativa ani in casa lor, din cauza sindromului SIDS, Sindromul de moarte subita a sugarului, scrie Libertatea.

O fetita de numai doi ani recunoaste marcile masinilor pe strada. O fetita de doi ani a ajuns vedeta pe internet dupa ce a fost filmata de tatal sau in timp ce pronunta numele masinilor pe care le vedea pe strada. Micuta, ce se numeste Sasha Mercedes, a fost invatata de catre tatal sau sa retina marcile auto iar acum, la doi ani, ea recunoaste si pronunta fara greseala numele automobilelor pe care tatal ei i le arata, scrie Click.

Rotunda, localitatea cu 200 de case parasite. Satul-fantoma. Cu toate ca nu este trecut in cartile de geografie, satul Rotunda exista, la peste 700 de metri altitudine, fiind asezat pe coama unui deal. Numai ca zona in care au fost ridicate cele 200 de case ofera un spectacol sinistru. Tiganii din Gura Vaii, care au ramas fara case la inundatiile din 2005, au fost mutati in sat, insa au furat tot ce le-a fost la indemana si au plecat. Doar doua familii au avut curajul sa traiasca in pustietatea locului, departe de civilizatie, scrie Cancan.