Barbatul cu scrotul de 45 de kilograme refuza sa se opereze. Wesley Warren Jr, barbatul cunoscut pentru scrotul sau care cantareste 45 de kilograme, a refuzat sa se opereze pentru a scapa de pacoste. Potrivit Huffington Post, barbatul a primit o oferta din partea emisiunii americane "Dr. Oz Show", oferta prin care i se propunea sa se opereze gratuit, in schimbul unor declaratii pe care sa le faca in exclisivitate pentru producatorii emisiunii. Omul a refuzat insa sa se supuna interventiei chirurgicale, iar producatorii l-au acuzat ca profita de boala sa pentru a fi celebru. Barbatul a infirmat insa orice afirmatie de acest fel. "Cine ar vrea sa traiasca asa. Motivul e ca nu vreau sa mor pe masa de operatie", a declarat el, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Pasiune ciudata! O femeie foloseste maioneza peste tot: "Ma spal pe cap, o pun in cafea si pe toate mancarurile". Philippa Garfield are o pasiune cat se poate de ciudata. Englezoaica foloseste maioneza pentru absolut orice, chiar si pe deserturi sau in cafea. Femeia care locuieste in Londra foloseste pasta si pe post de crema hidratanta sau ca balsam pentru par si este extrem de multumita de efectele sale, anunta Cancan.

I s-a interzis sa se imbarce intr-un avion pentru ca avea un decolteu prea adanc. Personalul companiei aeriene US airline Southwest i-a interzis unei femei sa se urce in avion, pe motiv ca aceasta avea o rochie cu un decolteu prea adanc. Femeia, ce dorea sa ajunga la New York, a ignorat spusele unui membru al echipajului si a reusit sa ajunga la destinatie fara probleme. "Nu am vrut ca ideile unora despre sanii mei sa-mi schimbe planurile de calatorie. In orice caz, avionul nu s-a prabusit, decolteul meu nu a intervenit in abilitatea aparatului de a zbura", a declarat femeia numita Avital, potrivit The Sun. Purtatorul de cuvant al companiei aeriene i-a cerut scuze femeii, oferindu-i si o despagubire "ca gest de bunavointa", informeaza Click.

Ai idee cat cantaresc toti oamenii de pe Terra? Pamantul este suprapopulat si a ajuns deja la 7 miliarde de locuitori. Cercetatorii britanici au facut un calcul inedit si au vrut sa afle cat cantaresc toti locuitorii Terrei la un loc. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca cei 7 miliarde de oameni cantaresc 287 de milioane de tone. Conform datelor furnizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, un adult cantareste, in medie, 62 de kilograme. In SUA, un adult cantarese in medie 83 de kilograme, iar in Europa 70,2 kilograme. Obezitatea ingrijoreaza pe medicii din intreaga lume, iar cel mai prost la acest capitol sunt tari precum Croatia, Qatar-ul si Egiptul, scrie Libertatea.

Uite de ce mancarea de la McDonald's nu arata niciodata ca in reclame! Un burger dureaza cateva ore sa fie preparat si este mai photoshopat decat o diva! Reprezentantii McDonald's Canada au recunoscut public ca obisnuiesc sa "cosmetizeze" sendvisurile atunci cand acestea sunt fotografiate pentru reclame si alte materiale publicitare. Aceasta practica nu este nicidecum folosita in scopuri perfide, pentru a pacali consumatorul, ci pentru a face produsul cat mai atractiv si a-i sublinia calitatile. Directorul de marketing al lantului de fast-food-uri din Canada, Hope Bagozzi, a aratat tuturor cum decurge o sesiune foto si cum se modifica apoi si in Photoshop aspectul initial al burgerilor. Experimentul se face pe un cheeseburger. Pregatirile pentru spotul publicitar iau ore intregi pentru ca produsul final trebuie sa arate impecabil. Chiar daca ingredientele folosite sunt cele originale, folosite in toate restaurantele lantului McDonald's, ele sunt asezate cu mult mai multa grija, se folosesc seringi si alte instrumente speciale, ca sendvisurile sa te imbie si sa te faca sa nu poti rezista tentatiei de a le manca. De toate acestea se ocupa "stilistul de mancare" si ulterior specialistii in fotografie si Photoshop, anunta Cancan.

Gafa de proportii! O reportera a confundat o jucarie sexuala cu o ciuperca rara. Reportera unei televiziuni din China a facut o gafa de proportii: a confundat o jucarie sexuala cu o ciuperca. Cativa muncitori care sapau un put au descoperit jucaria sexuala, insa nu si-au dat seama despre ce este vorba, asa ca au anuntat televiziunea Xi'an, care a trimis-o imediat la fata locului pe tanara Yufeng Ye. Putem vedea ca este ceva care seamana cu o gura, iar pe partea cealalta este o gaura prin care se face legatura cu celalalt capat. Este foarte fina si seamana foarte mult cu o bucata de carne. Este vorba de ciuperca Taisui, o planta medicinala, care are nevoie de conditii speciale pentru a creste", a comentat jurnalista, informeaza Click.