Cel mai prost sofer. Uite ce a patit cand si-a aprins tigara in benzinarie. Un sofer din Australia a fost la un pas sa arunce in aer o benzinarie la care si-a alimentat masina, pentru ca si-a aprins o tigara in dreptul unei pompe de combustibil. Tanarul nu a luat in considerare avertismentele care interzic fumatul in statiile de benzina si a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand a aprins o bricheta. Vaporii de benzina s-au aprins, iar omul a fost la un pas de a lua foc. Realizand pericolul, el a fugit de la fata locului, neanuntand pe nimeni de isprava facuta. Din fericire, un alt client aflat la benzinarie a intervenit rapid, iar flacarile au fost stinse inainte de a provoca o tragedie, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Moartea, infranta prin indecenta. Ce a patit o batrana care a cazut pe geam. O batranica deranjata de niste muzicieni care isi demonstrau talentul sub balconul sau, s-a aplecat sa tipe la ei, dar era cat pe ce sa-si piarda viata. Femeia din Ucraina a vrut sa ii alunge pe muzicieni. A iesit la geam si a inceput sa tipe la acestia, dar s-a aplecat prea mult si a cazut de la etajul opt. Din fericire, batrana nu s-a strivit de asfalt, deoarece a fost salvata de rochia pe care o purta. Haina s-a prins intr-o bucata de fier, scoasa in afara, un etaj mai jos, si acolo a ramas, pana cand au venit pompierii sa o salveze. Lumea s-a adunat ca la circ, iar cei care nu vedeau tragicul situatiei au inceput sa rada de saraca femeie deoarece i se vedeau chilotii, anunta Libertatea.

Miss Moscova 2001 si-a aruncat copiii de la etajul 15! "Haideti cu mama sa aruncam avioane de hartie de la etajul 15!". Asta le-a spus o mama copiilor ei, dupa care i-a impins de pe balcon. O fosta miss, in 2001, acum de 30 de ani, si-a aruncat cei doi copii, in varsta de patru respectiv sapte ani de la etajul al 15-lea al unui imobil, din Moscova. Galina Riabkova "si-a aruncat cei doi baieti de pe balcon. Acestia au murit in urma ranilor grave", a declarat comisia de ancheta intr-un comunicat. Femeia, care a fost arestata duminica, imediat dupa drama, va trebui sa se supuna unui examen psihiatric. In timpul interogatoriului, aceasta mama a sustinut ca nu isi mai suporta copiii, si ca "a decis sa scape de ei". Cei doi baieti nu erau inscrisi in nici o unitate de invatamant. Femeia care intentase divort a avut chiar o tentativa de sinucidere inainte de nunta, conform anchetatorilor. Televiziunea rusa de stat a sustinut ca mama si-a convins copiii sa urce la etajul al 15-lea promitandu-le ca-i va lasa sa lanseze avioane de hartie din acel balcon. Tatal copiilor, Serghei Riabkov, este in stare de soc, informeaza Click.

Arnold s-a prostit la batranete - Si-a vopsit ciocul, si-a pus un ghiul de vrajitoare la mana si poarta un ceas mai mare ca bicepsul lui. Fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzeneger, a uimit prin ultima lui aparitie publica. Fostul mister Olimpia a ajuns la 65 de ani si pare ca a inceput sa aiba probleme. Si-a vopsit barba alba, poarta bijuterii mai mult de cat ciudate, iar cand vine vorba de ceas, ne putem gandi de unde l-a putut achizitiona, obiectul fiind extrem de mare. Arnold a afisat o tinuta lejera, de tinerel, imbracat cu jeansi, un tricou pe care era imprimat fostul campion la categoria grea, Muhammad Ali si pantofi cu gaurele, actorul a mers sa ia masa alaturi de cativa prieteni, scrie Cancan.

Scandal international din cauza cruzimii chinezilor: macelaresc cainii ca sa-i manance! Imagini de o cruzime extrema surprinse de jurnalistii de la CNN in China, in orasul Yulin. Sute de caini sunt macelariti zilnic, in asa-zise restaurante, pentru ca localnicii nu-si permit sa plateasca si sa manance alt tip de carne. In vazul lumii, animalele sunt descarcate din custi de fier si apoi omorate in chinuri. Macelarii lovesc cainii cu batele pana acestia isi dau ultima suflare, pentru ca, sustin ei, intra sangele in carne si astfel e mai frageda si mai gustoasa in mancare. Mii de activisti care lupta impotriva cruzimii fata de animale au incercat sa elibereze cainii, dar gestul lor a fost impiedicat de politie, anunta Libertatea.

Mireasa are "Factorul X". Cum a lasat audienta cu gura cascata. O mireasa din Statele Unite a devenit o adevarata vedeta pe internet dupa ce a interpretat la nunta ei o melodie a Christinei Aguilera. Marie Carr, in varsta de 25 de ani, a decis sa renunte la traditionalul mars nuptial si a cantat melodia "The Right Man" (Barbatul potrivit - n.r.), a Christinei Aguilera. Mireasa a intrat in biserica cu un microfon in mana si a lasat audienta cu gura cascata, informeaza Click.