A pus taurul in cap! Un instantaneu inedit a fost surprins zilele trecute la Alicante, Spania, acolo unde matadorul Jose Palazon a pus un taur in cap in timpul unei coride. Spectatorii au fost uimiti sa vada cum animalul care cantareste peste jumatate de tona a ramas cateva momente in cap, dupa o eschiva a matadorului, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a construit o casa pe un bloc. Artistul sud-coreean Do Ho Suh a construit o casa la inaltime, chiar in campusul universitatii, pe cladirile din campus. Dar nu este una obisnuita. Casa pare ''infipta" in acoperisul cladirii pe care este pozitionata, si cu toate ca pare extrem de nesigura, a primit certificatul ca este rezistenta chiar si impotriva cutremurelor, informeaza Click.

Au gasit o comoara de 12 milioane de euro. Doi cautatori amatori de comori au descoperit, in Marea Britanie, una dintre cele mai importante piese de tezaur din Europa, care dateaza din anul 50 i.Hr. si care valoreaza aproximativ 12 milioane de euro. Reg Mead si Richard Miles, doi cautatori de comori care au explorat 30 de ani insula Jersey, din Marea Britanie, au dat lovitura vietii zilele trecute. Bazandu-se pe ceea ce a consemnat istoria, ei au descoperit aproximativ 50.000 de monede din argint, care dateaza din Epoca Fierului, de acum peste 2.000 de ani, relateaza Libertatea.

Cea mai penibila rochie din toate timpurile! Inspirata probabil de costumatia purtata de Mila Jovovich in filmul ''Al cincilea element'', o tanara din Canada a reusit sa se faca de ras purtand probabil cea mai ridicola rochie din toate timpurile. Tanara a purtat o rochie din fasii albe, care ii strivea sanii. Culmea e ca a avut curajul sau inconstienta sa iasa imbracata in acest fel din casa si sa mearga la o petrecere cu sute de invitati. Continuarea in Click.

Ce imagine! Un delfin saruta un caine! Momentul a fost filmat de organizatia One World One Ocean si postat pe site-ul oficial pentru a determina oamenii sa aprecieze valorile Oceanului. Inregistrarea prezinta cum un caine aflat intr-o barca se lasa sarutat de un delfin tandru care iese din apele marii. Integral in Libertatea.