Un hunedorean care repara bisturie in Romania a ajuns in topul bogatilor din America.Are conac de 29 de milioane de dolari la poalele Marelui Canion. A plecat din Romania in anii '80 si s-a stabilit in America, unde si-a lansat inventiile in domeniul medical, iar astazi este in topul celor mai bogati oameni de pe "taramul fagaduintei". Este povestea unui roman a carui viata a luat o turnura incredibila in Statele Unite ale Americii. Conacul familiei Cosmescu, intins pe aproape un hectar, a eclipsat pana si Capela Sfintei Crucii, un monument considerat de locuitorii statului american drept una dintre minunile Arizonei, fiind vizitat anual de peste un milion de turisti. Proprietatea imobiliara a fost construita in decursul a 10 ani si este dotata si cu un observator spatial, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cel mai prost elev la BAC! Ce a facut azi e ireal. Un elev din Cluj care sustinea proba scrisa de limba si literatura romana la Liceul "Edmond Nicolau" a fost eliminat de la bacalaureat, dupa ce i-a sunat telefonul mobil in timpul examenului. Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat ca elevul va putea sustine din nou proba la sesiunea din august. "In judetul Cluj avem, luni, un elev eliminat de la Bacalaureat. Acesta a sustinut proba scrisa la limba si literatura romana la Liceul "Edmond Nicolau" si i-a sunat telefonul mobil in timpul examenului. Avea telefonul ascuns, desi stia ca nu avea voie sa aiba asa ceva asupra lui. Acest elev va putea sa sustina proba doar in a doua sesiune din august a bacalaureatului", a spus Cuibus citat de Gandul.

O piatra care sangereaza? Nu, un animal bizar. In ciuda aparentelor, imaginea nu reprezinta o creatura extraterestra disecata sau o rosie mutanta, ci un exemplar de Pyura chilensis, o creatura bizara care traieste pe coasta pacifica a Americii de Sud. Si daca pana acum nu ati auzit de ea, poate v-ar interesa sa stiti ca ea este comercializata si consumata, alaturi de salata sau orez,de localnicii din Chile. Creatura este complet imobila, ca o piatra, si se hraneste prin absorbtia apei din care filtreaza microorganismele, scrie Decopera.ro

SUPER DACIA. Cum a reusit o batrana 1300 sa bata la putere un tractor. Gicu Stanciu, un mecanic din Bran, a reusit sa transforme o masina Dacia intr-un monstru puternic mai fortos decat un tractor. In imaginile postate pe Youtube apare o masina cu roti mai mare decat de obicei. Desi mai usoara decat tractorul, masina reuseste sa-l invinga cu destul de mare usurinta. Despre mecanicul care a "tunat" masina se vorbeste ca, tot la volanul Daciei, a reusit sa scoata la mal si un TIR dupa ce doua tractoare s-au chinuit impreuna insa fara vreun rezultat, scrie EVZ.ro

Socant! Femeia care te va vindeca definitiv de obsesia pentru sanii mari. Americanca Norma Stitz, in varsta de 53 de ani, din Virginia se mandreste ca are cei mai mari sani naturali din lume. Fiecare san cantareste aproximativ 25 de kilograme, iar circumferinta ei atinge 2,50 metri, in jurul sanilor, si abia poate intra pe usa, daramite sa urce intr-un automobil. Pe numele ei real Annie Hawkins-Turner, femeia se jura ca nu se va opera niciodata sa-si micsoreze sanii, scrie Click.