La numai 5 ani are slujba de vis. Micuta Jessica Rosbrook este invidiata de toti prietenii sai. Desi are numai 5 ani, ea are deja o slujba de vis: testeaza jucarii. Firmele ii aduc tot felul de jucarii la usa, pe care le primeste cadou pentru a le testa. Astfel si-a facut o colectie impresionanta de papusi, animale de plus, masini, avioane si alte obiecte, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Mama si 4 fiice si-au pus sani de 62.250 E . Chantal Marshall e o femeie de 53 de ani din Kirkby (Ashfield), Marea Britanie, obsedata de silicoane. Dupa ce si-a pus implanturi mamare, ea le-a incurajat si pe cele 4 fiice ale sale, Emma (30 de ani), Ripley (21 de ani), Terri (27 de ani) si Tara (26 de ani), sa-si mareasca sanii. Ele au cheltuit in total 62.250 euro (circa 278.000 lei) pentru 13 operatii si sunt gata sa se supuna altor interventii pentru un bust de invidiat, relateaza Click.

Asa arata un aspirator de 1.000.000$. Se numeste GoVacuum GV62711 si este integral placat cu aur de 24 de carate. Prin performantele tehnice nu se deosebeste prea mult de un aspirator comun, insa socant este pretul de vanzare: un milion de dolari. Asta inseamna in lei romanesti: 3.537.024 lei. O suma cu adevarat surprinzatoare. In mod sigur nimeni nu si-ar cumpara un astfel de aspirator, chiar daca l-ar da banii afara din casa, iar cei care si l-ar permite, cu siguranta nu ar da cu aspiratorul la ei in batatura, informeaza Click.

Ea este noua regina a sanilor mari din Rusia! Faceti cunostinta cu Maria Zarring este un fotmodel din Rusia. Ea a devenit faimoasa in toata lumea datorita sanilor extrem de mari pe care i-a capatat de la mama natura. Cea mai mare placere a ei este sa se pozeze in tot felul de ipostaze care sa ii scoata in evidenta minunata podoaba pe care i-a dat-o Dumnezeu, anunta Click.

Virgin la 34 de ani. Un barbat de 34 de ani din Utah, SUA, este atat de atasat de mama lui incat nu are curajul sa iasa la intalniri fara ea. Skippy este de religie mormona si si-a propus sa nu faca sex inainte de casatorie, insa gasirea unei mirese pe placul mamei lui s-a dovedit o sarcina dificila. Povestea lui Skippy, care traieste in garajul parintilor lui, a fost prezentata in reality show-ul american "Virgin Diaries", informeaza Cancan.