A facut praf masina de 25.253.000 de euro. Chris Cox e autorul celui mai scump accident din lume dupa ce a busit un Ferrari 250 GTO. O secunda de neatentie intr-o depasire si... Paf! 25.253.000 de euro s-au facut zob. Adica peste 110 milioane de lei. I s-a intamplat zilele trecute miliardarului american Christopher Cox, de 59 de ani. A incercat sa se ia la intrecere cu o masina aflata in trafic in timp ce mergea alaturi de sotia lui Ann, prin Saint-Etienne-des Guirets, langa localitatea franceza Blois. Se afla la bordul celei mai scumpe masini din lume, un Ferrari 250 GTO, una din cele 39 construite vreodata. O secunda de neatentie si coliziunea a fost iminenta. Cox s-a ales cu mai multe contuzii, iar sotia lui cu un picior rupt. Insa masina a suferit defectiuni iremediabile. Pasagerii celeilalte masini au ajuns si ei la spital si se afla in afara oricarui pericol. Acesta e cel mai scump accident rutier din istorie, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O felie de paine prajita de la nunta printului Charles cu printesa Diana va fi scoasa la licitatie. Englezii nu mai stiu din ce sa faca bani. Astfel, o felie de paine prajita ramasa de la nunta printului Charles cu printesa Diana, in 1981, va fi scoasa la licitatie pe 19 iulie. Se vor gasi oare cumparatori? Felia cu pricina provine din gustarile servite capetelor regale la Buckingham Palace, inainte de ceremonia de nunta organizata la catedrala St. Paul in 1981. Aceasta va fi scoasa la licitatie de Rosemarie Smith, a carei fiica a lucrat pentru familia regala. Se pare ca tot mai multi colectionari isi doresc sa aiba felia de paine la ei acasa si specialistii spun ca obiectul ar putea sa fie vanduta cu 500 de lire. Felia a rezistat foarte bine atatia ani din pricina faptului ca a fost prajita, anunta Libertatea.

El este copilul pe care si l-ar dori orice parinte! Vezi cat de destept e! Tanishq este un copil de noua ani din Statele Unite ale Americii absolut genial. El a fost admis la un colegiu din California in urma cu un an si acum se pregateste sa dea teza de absolvire. Astfel el a devenit cel mai tanar absolvent al institutiei de invatamant din Sacramento. La numai patru ai baiatul a fost inclus in in MENSA, o organizatie care reuneste cei mai inteligenti oameni din lume. "Tanishq retine concepte complexe si dificile mai bine decat oricare dintre studentii pe care i-am avut vreodata", a spus un profesor impresionat la maxim de micul sau elev. Copilul are origini indiene iar tatal sau este inginer software in timp ce mama sa este medic veterinar. "Ma pasioneaza fizica particulelor elementare, tot ce e legat de antimaterie, de soarta universului si de Big Ben", a spus copilul entuziasmat, informeza Click.

Daca la ea se poate, de ce n-ar functiona si la tine?! Cea mai grasa femeie din lume face sex de 7 ori pe zi pentru a slabi - Rezultatul e mai bun ca orgasmul. Cu o greutate de 317 de kilograme, Pauline Potter a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai grasa femeie din lume. Femeia nu se bucura insa de titlul pe care-l detine si a gasit o metoda inedita pentru a slabi: face sex de 7 ori pe zi. Pauline Potter a ajuns sa cantareasca peste 300 de kilograme dupa ce a trecut printr-o depresie emotionala. In urma cu trei ani, a divortat de sotul ei si s-a ingrasat atat de mult incat a devenit cea mai grasa femeie din lume. In ciuda celor 317 de kilograme, fostul ei sot, Alex, care cantarete numai 70 de kilograme, nu i-a putut rezista si s-a hotarat sa o recastige si sa reaprinda flacara. Astfel, acum cuplul face sex de 7 ori pe zi, iar Pauline sustine ca "exercitiile" o mentin slaba. Maratonul sexual are loc de doua ori pe luna, timp de patru zile, iar femeia sustine ca topeste 6 kilograme pe luna. "Nu ma pot misca foarte mult in pat, dar ard 500 de calorii pe partida", a declarat ea pentru revista Closer. Chiar daca Alex cantareste cat un picior de-al Paulinei, cei doi se bucura de sex si o fac in diferite pozitii, scrie Cancan.

De ce un fost prezentator meteo risca puscaria? Motivul i-a socat pe admiratorii sai. Oamenii care apar pe micile ecrane devin, de multe ori, modele in societate si tocmai de aceea acuzatiile care i se aduc unui fost prezentator al rubricii meteo au socat opinia publica. Robert Lopicola, fost prezentator meteo la televiziunea americana WPTV, este acuzat ca a facut sex cu doi adolescenti, in varsta de 15, si respectiv, 17 ani. Mai mult, omul de televiziune este acuzat si de comercializarea unor imagini cu caracter explicit. Potrivit informatiilor publicate de Daily Mail, adolescentul de 17 ani l-ar fi mintit insa la momentul actului sexual pe prezentator ca ar avea 18 ani. Lopicola a fost saltat de politisti chiar de la locuinta sa si urmeaza acum sa fie supus judecatii, anunta Libertatea.

Cea mai originala nunta din lume! Ce surpriza le-au pregatit invitatii mirilor. In opinia unora nuntile sunt prin definitie un cosmar, mai ales pentru invitatii care sunt obligati sa asculte discursurile mirilor si a nasilor care de mult ori sunt extrem de plictisitoare. Un cuplu din Suedia, probabil emotionat peste masura de nunta lor, a avut parte de o surpriza de proportii din partea nuntasilor. Invitatii au aparut in fata lor deghizati intr-un animal care se asemamana cu un personaj din filmul "Alice in Tara Minunilor". Mirii, vizibil afectati de importanta momentului, au fost al naibii de emotionati in timpul discusului pe care l-au rostit in fata prietenilor si rudelor imbracate caraghios, informeaza Click.