Verisoara printesei Kate Middleton se dezbraca in Playboy! Verisoara lui Kate Middleton va fi protagonista unui pictorial in Playboy. Tanara de 21 de ani face show-uri de striptease in Statele Unite, fapt ce le-a atras atentia celor de la Playboy. Reprezentantii acestei publicatii i-au propus Katrinei Darling, verisoara de gradul doi a ducesei de Cambridge, sa pozeze pentru un pictorial in celebra revista pentru barbati, iar suma vehiculata de revista de peste Ocean este de 400.000 $ (1.480.000 de lei), scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Confort neasteptat pe un aeroport din China: cusete de dormit pentru calatori. Pasagerii care schimba avioane sau au escale prea lungi au parte de acum de super-conditii pe aeroportul international Xi'an Xianyang din provincia Shaanxi, China. Calatorii se pot odihni in cusete de dormit special amenajate, care au o suprafata de trei metri patrati sI o inaltime de 2,7 metri. 20 de cusete individuale au fost date deja in folosinta si alte 10 sunt in pregatire. Cusetele seamana cu niste casute din lemn sI contin un pat, un birou si un televizor. Facilitatile include lumina pentru citit si internet wireless. Pentru utilizarea unei astfel de cusete, calatorii trebuie sa scoata din buzunar 30 yuan (4,70 $) pentru 30 de minute, 60 yuan pentru primele doua ore si 40 yuan pe ora incepand cu a treia ora de sedere, anunta Cancan.

Gelozie fara margini! Si-a incendiat sotia si a privit-o cum arde ca o torta. Yvette, o femeie din Statele Unite ale Americii, a trait clipe de cosmar din cauza geloziei fara margini a fostului ei sot. Nervos ca sotia a divortat de el, barbatul a recurs la un gest nebunesc: a intrat peste ea in birou, a stropit-o cu gaz si apoi i-a dat foc cu un chibrit. Din fericire, Yvette a scapat cu viata din incidentul cu pricina, dar a ramas cu cicatrici ingrozitoare pe tot trupul. Femeia, ce si-a prezentat povestea in cadrul emisiunii televizate "Cu cine m-am maritat?", incearca acum sa-si refaca viata. Roger, fostul sot al femeii, a fost judecat si condamnat la inchisoare de viata, informeaza Click.

Asa Jocuri Olimpice nu s-au mai pomenit! Torta olimpica, purtata de un barbat gol! Inceperea Jocurilor Olimpice este asteptata de o lume intreaga, dar pana atunci flacara olimpica mai trebuie sa treaca prin 17 orase. Nu fara peripetii insa! Cetatenii cunosc deja ruta si s-au asezat si marti de-a lungul drumului, in Oxfordshire, insa numica le-a fost mirarea atunci cand in locul venerabilului Sir Roger Bannister, o legenda a atletismului, torta este purtata de un tanar gol si zglobiu, care avea scris pe spate: Free Tibet! Se pare ca este vorba despre un barbat in varsta de 27 de ani, care purta o torta falsa si a luat-o inaintea alaiului oficial. Numai ca momentul lui de glorie nu a durat prea mult! Barbatul a apucat sa alerge destul de putin cu torta, el fiind prins repede de politisti, acoperit cu o patura si dus in duba, scrie Libertatea.

Ce inseamna calitatea! Uite ce a patit o fata de la o pereche de ochelari ieftini! O adolescenta britanica a avut parte de o experienta extrem de neplacuta in timpul vacantei petrecute in Palma de Mallorca, Spania, vara aceasta. Laura Musson (17 ani) a facut o alergie oribila si a ajuns la spital cu toata fata umflata din cauza plasticului din care erau facuti ochelarii de soare proaspat cumparati. Laura a fost incantata initial de chilipir: doar o lira sterlina pentru o pereche de ochelari. Pentru alegerea ei ieftina, a platit insa pretul unei spitalizari si al unei experiente traumatizante. "Trebuia sa fie o vacanta de vis. Era prima oara cand am iesit din tara fara parinti. Insa totul s-a transformat intr-un cosmar din cauza unei perechi de ochelari de o lira. Imi amintesc ca stateam pe patul acela de spital si aratam ca si cum as fi fost batuta, tot ce-mi doream era sa fiu normala din nou", spune Laura, anunta Cancan.

Record mondial: a mers 5.000.000 km cu masina! Un sofer american a reusit sa stabileasca record incredibil cu o masina pe care o detine din anul 1966. El a intrat in Cartea Recordurilor Guinness pentru nu mai putin de cinci milioane de kilometri pe care i-a strabatut pana acum cu modelul sau de Volvo. Irvin Gordon detine un Volvo P1800S, masina cu care a reusit sa parcurga o distanta echivalenta cu inconjurul Pamantului de 1.176 de ori. Soferul, in varsta de 72 de ani, spera sa nu se opreasca aici, informeaza Click.