Masaj erotic direct pe plaja la Vama Veche! Pentru cei carora nevasta nu le mai face cu ochiul acasa, iubita nu le mai e de ajuns, iar internetul s-a invechit cu toate filmulete sexy si porno, alternativa e una cat se poate de palpabila. Cel putin la prima vedere. Pe o plaja din Vama Veche, familiara doar cunoscatorilor, este raiul domnitelor dezbracate si fara niciun fel de inhibitii. Chiar daca nu te alegi cu o iubita noua, poti macar sa iti clatesti ochiul, pentru ca la orice pas e ceva de admirat. Integral in Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Becul care sta aprins de 100 de ani, Proprietarul lui actual, Roger Dyball, care are 74 de ani, spune ca becul este "absolut stralucitor si ca, daca o tine tot asa, are sanse sa arda de-a pururea". Roger, care nu i-a schimbat dispozitivul original, i-a invatat toata istoria. Becul are o putere de 55 de wati, este un bulb DC Osram, fabricat in luna iulie, 1912, adica exact acum 100 de ani, scrie Click.

Obama a tinut un discurs in ploaie torentiala. Liderul de la Casa Alba, Barack Obama, a tinut un discurs in fata a 1.000 de persoane din clasa medie americana in oraselul Glen Allen din Virginia. In timp ce se afla pe podium si le vorbea oamenilor a inceput o ploaie torentiala care l-a udat pana la piele. In ciuda rapaielii, presedintele american nu si-a intrerupt discursul, continuand sa le vorbeasca celor prezenti, cu tinuta uda-fleasca si cu siroaiele de apa curgandu-i pe fata, relateaza Cancan.

A organizat nunta de 250.000 de dolari pentru caine. Wendy Diamond, o femeie din New York, SUA, a organizat recent pentru catelusa sa o petrecere care a valorat 250.000 de dolari. La nunta canina dintre ''mireasa'' Baby Hope si ''mirele'' Chilly Pasternak, selectat in urma unui vot online, au participat 250 de persoane si 50 de caini, acestia delectandu-se cu un meniu care a costat 5.000 de dolari. Orchestra care a intretinut atmosfera a facut 15.000 de dolari, iar rochita ''miresei'', 6.000 de dolari. Continuarea in Libertatea.

Cel mai sexy ofiter din armata israeliana! A pazit plaja cu mitraliera. O fotografie surprinzatoare cu o membra a armatei israeliene a facut senzatie pe net zilele acestea, starnind comentarii amuzante in intreaga lume. Imaginea o prezinta pe "soldatica" sexy si bronzata in costum de baie, la plaja, cu arma din dotare pe umar. Motivele sunt practice: ofiterii israelieni nu au voie sa-si lase arma atunci cand parasesc baza, prin urmare femeia a trebuit sa ia pusca si la plaja, informeaza Cancan.

Avertisment pentru liderii lumii: vin extraterestrii, pregatiti-va! Unul dintre cei mai respectati fizicieni din lume avertizeaza guvernele de pe toata planeta sa se pregateasca pentru o vizita a extraterestrilor. Jocelyn Bell Burnell, unul din cei mai respectati fizicieni din lume, e convins de probabilitatea ca pamantenii sa primeasca semnale din partea unor forme de viata inteligente de pe alte planete, ca lucrul acesta se va intampla in urmatoarea suta de ani, iar noi trebuie sa ne gandim de pe acum cum sa actionam intr-o asemenea situatie, anunta Libertatea.