"Am inventat un frate pentru Oana Zavoranu ca sa facem misto de Antena 1". Madalin Ionescu, prezentatorul show-ului "Drept la tinta" de la Kanal D, si sotia lui, Cristina Siscanu, au pus la cale, pentru ultima editie a emisiunii din acest sezon, o farsa de amploare. Cei doi au regizat o adevarata telenovela in care au implicat-o pe mama Oanei Zavoranu, Marioara, si un actor ales in urma unui casting pentru a-i face pe cei de la Antena 1 sa nu mai preia subiectele tratate in show-ul tv prezentat de Madalin, scrie EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nebunii astia doi fac sex in apa la Mamaia! Ea se tine de gatul lui, el face valuri. Evident intra in apa... Dar nu numai pentru a se racori, ci pentru a se relaxa dupa incordarea de pe plaja. Cei doi indragostiti din imagini au inceput sa faca sex in apa marii, la Mamaia, fara sa le pese ca alti turisti se bucura si ei de apa sarata extrem de aproape de ei. Toata scena a durat in jur de 5 minunte, momente in care si-a facut aparitia si un salvamar care, curios de ce face cuplul, s-a apropiat cat a putut de mult cu barca pentru a vedea ce se intampla exact. Integral in Cancan.

Trei obeze care s-au transformat in fotomodele. Povestile bazate pe transformari spectaculoase si pierderi masive de kilograme au avut intotdeauna succes la public. Exista cateva cazuri cu adevarat incredibile, care au motivat oameni care sufera de obezitate peste tot in lume. Iata care sunt cele trei obeze care s-au transformat in fotomodele. De la peste 100 de kilograme, tanara a ajuns sa castige titlul de Miss Carolina de Sud, relateaza Libertatea.

Un american si-a facut schimbare de sex pentru a semana cu artista. Britney, varianta transsexuala. Un tanar din Ohio a cheltuit 95.000 de dolari pentru a deveni femeie. Operatia de schimbare de sex si implanturile cu silicon i-au permis sa-si indeplineasca visul: sa arate ca Britney Spears. Kody Hays (26 de ani) din Ohio, SUA, a cheltuit o mica avere pentru a-si schimba sexul si a se transforma in femeia ideala - in viziunea lui, Britney Spears (30 de ani). Metamorfoza lui Kody in Kara a inceput inca din 2002 cu o interventie chirurgicala ce a durat 14 ore, informeaza Cancan.

Cum iti poti saruta iubitul chiar daca el se afla la mii de kilometri distanta. Un om de stiinta din Singapore a inventat "kissinger", un pocusor cu "buze" care le permite persoanelor care au relatii la distanta sa se sarute. Cei doi indragostiti au nevoie fiecare cate un astfel de dispozitiv, sa se conecteze online si, prin intermediul unui program special, este suficient sa sarute buzele supradimensionate pentru ca persoana de la capatul celalalt sa simta niste vibratii, scrie Click.