Papusa gonflabila, salvata de la "inec" de 18 politisti. Incredibil! 18 politisti au sarit in apele periculoase ale unui rau din provincia chineza Shandong pentru a salva o... papusa gonflabila. De la departare, atat oamenii legii, cat si vreo mie de curiosi au fost convinsi ca o femeie era pe punctul de a se ineca. Oamenii au privit cu sufletul la gura cum politistii si-au riscat viata pentru biata fiinta care parea ca se lupta cu moartea. Operatiunea de salvare a durat peste 40 de minute, pana ce salvatorii au ajuns la... papusa. Cand si-au dat seama ca au fost pacaliti, au innebunit de ciuda. Nu se stie cum a ajuns gonflabila in apele raului, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Incredibil! Puscariasii din Italia castiga mai bine decat medicii romani. Infractorii din inchisorile italiene beneficiaza nu doar de trei mese pe zi, ci si de o suma foarte mare de bani, pe luna, daca doresc sa munceasca. Ei au oportunitatea unei ocupatii si a unui salariu care e mai mare decat al unui medic rezident roman datorita programelor de reabilitare derulate de statul italian si continuate chiar si pe perioada de criza. Totusi, din cauza cheltuielilor mari, politicienii discuta despreposibilitatea de suspendare a pedepselor pentru infractiuni minore, ca sa goleasca inchisorile. Momentan, peste 350 de romani beneficiaza de cei 400 de euro in puscariile italiene, anunta Libertatea.

Familia "implant" isi baga silicoane si-n poponete! Femeile, care si-au pus, in total, in sani 3 litri de gel, s-au hotarat acum sa-si modeleze si fundurile. Dupa ce au devenit renumite in Marea Britanie ca "mama si fiicele siliconate", cele 4 membre ale familiei Marshall au, acum, o noua tinta: sa-si tuneze si poponetele. Familia Marshall detine recordul la implanturi mamare, pentru ca atat mama, cat si cele 4 fiice ale sale, si-au pus silicoane, pentru care au cheltuit 64.000 de euro (circa 294.000 lei). Femeile, care si-au pus, in total, in sani, 3 litri de silicon, dupa ce s-au supus la 13 operatii, s-au hotarat acum sa-si modeleze acum si fundul. Prima care vrea sa-si puna silicon in fese este una din fete, Emma, in varsta de 30 de ani. Mama si surorile se gandesc si ele ca nu ar fi rau sa-i urmeze exemplul. Mama, Chantal Marshall, si-a facut primul implant de silicoane in anul 1996, platind 5.200 de euro (24.440 lei) pentru a trece de la marimea 34B la 34DD, informeaza Click.

S-a tatuat la 70 de ani. Lady Judy Steel, sotia cunoscutului politician britanic David Steel, si-a socat intreaga familie cand a decis sa-si faca un tatuaj la 70 de ani. Judy, care a fost mereu retinuta si sobra, a ales sa-si deseneze pe trup un jaguar, emblema ordinului nobiliar "Knights of the Thistle" din care face parte sotul ei. David Steel a fost socat cand a vazut tatuajul, in vreme ce nepoata lui Judy, India, s-a laudat colegilor de scoala cu "isprava" bunicii, scrie Cancan.

Pe aici traiesc extraterestrii? Imaginile care iti taie rasuflarea. Liniste, ceata... Iti ingheata parca si sufletul cand privesti imaginile de mai jos. Ai impresia ca ai aterizat pe un taram ascuns undeva prin univers. O zona in care traiesc extraterestrii din filmele SF. De fapt, sunt fotografii realizate de Niccolo Bonfadini pentru Solent News & Photo Agency, la Cercul Polar. Copacii sunt prinsi sub zapada inghetata si au ajuns sa aiba forme bizare, parand niste vietati inspaimantatoare. Sau, din contra, dau impresia unui peisaj de pe alta lume si te astepti sa vezi ivindu-se dintre formele lungi si inghetate tot felul de extraterestri care o sa suga viata din tine. In orice caz, imaginile surprinse la Cercul Polar, la o temperatura de -40 de grade Cesius iti taie si la propriu (daca te afli acolo, in ger), si la figurat, respiratia, anunta Libertatea.

Socant! Un artist rus si-a cusut buzele in semn de protest. Piotr Pavlenski, un pictor rus, a ales o metoda extrem de dureroasa de a protesta impotriva arestarii unor punkerite acuzate de huliganism. Maria Alyokhina, Nadejda Tolokonnikova si Ekaterina Samutsevitch, trei membre ale formatiei punk-rock Pussy Riot, se afla in arest de cinci luni, dupa ce au interpretat in Catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova, cu masti pe fata si chitare electrice, melodia "Maica Domnului, alunga-l pe Putin!". Opinia publica s-a scandalizat, iar cele trei fete risca acum inchisoare de pana la sapte ani, informeaza Click.