N-o sa va vina sa credeti ce fotografii au reusit sa faca! Fotografii reusesc uneori sa capteze imagini incredibile, care te lasa cu gura cascata. Este vorba de maiestrie, asa cum puteti vedea sI in instantaneele de mai jos. Priviti sI minunati-va de aceste instantanee realizate de adevarati asi in fotografie. Galeria in Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Americanii au inventat cel mai scump hot dog din lume! Vezi cat costa! 230 Fifth Dog este cel mai scump hot dog din lume si a fost lansat un restaurant din New York. Specialitatea culinara, in general foarte ieftina, poate fi cumparata de aici cu 2.300 de dolari. Pentru a marca National Hot Dog Day, celebrata in Statele Unite ale Americii in fiecare an, pe 23 iulie. Pentru cei mai multi dintre noi, putin mustar si niste muraturi sunt ingrediente suficiente pentru un hotdog. Altii prefera hotdogul cu ketchup. Dar hotdogii din ziua de astazi se remarca si prin diferitele tipuri de paine folosite la prepararea lor, scrie Click.

N-o sa-ti vina sa crezi la ce foloseste o papusa gonflabila in China! O batrana din China, satula de viteza cu care soferii circula in zona in care ea locuieste, a gasit o modalitate inedita de a-i face pe acestia sa incetineasca. Ea a cumparat o papusa gonflabila, a imbracat-o in lenjerie intima de culoare rosie si a legat-o de un copac aflat in apropierea unei treceri de pietoni. Manevra chinezoaicei a dat roade, conform Cancan.

Moare daca nu mananca fire electrice. Micutul Joseph Hughes, de 3 ani, sufera de o boala rara care ii provoaca nevoia de a consuma lucruri care nu sunt comestibile. Disperare pentru parintii unui baietel din Marea Britanie. Micutul Joseph Hughes, in varsta de 3 ani, sufera de o boala rara care ii provoaca nevoia de a manca fire electrice, astfel incat ar putea muri electrocutat. Prima oara cand mama copilului, Kate Jarvis (25 de ani), din localitatea Preston, comitatul Lancs, l-a prins mancand un cablu electric a fost complet socata, potrivit ziarului "The Sun", citati de Click.

SPECTACULOS! Asa se vede decolarea unui avion din cabina pilotilor. De cate ori nu v-ati dorit sa ajungeti in cabina pilotilor de fiecare data cand ati zburat cu avionul? Un filmulet arata momentele premergatoare decolarii, alinierea pe pista si momentul desprinderii de sol. Totul e filmat chiar in cockpitul avionului, care nu e un simplu aparat de zbor, ci chiar cea mai mare aeronava pentru pasageri, Airbus A380. Un nou clip tras chiar in cabina pilotilor arata culisele unei curse aeriene. E vorba de unul dintre cele mai frumoase momente din timpul unei calatorii cu avionul, mai exact decolarea, scrie Libertatea.

Berea cu sani innebuneste barbatii. O firma americana de bere a gasit un truc pentru a-i infierbanta, in mod placut, si a-i racori in acelasi timp pe barbati. Producatorii au imbuteliat bautura care se bucura de mare succes vara la terase in cutii sub forma de trupuri feminine cu sani. Cutiile sunt diferite in functie de tipul de bere, blonda, bruna, cu diferite concentratii de alcool. Poarta nume diferite de fete si slogane, cum ar fi "Sanii te innebunesc!", "Marimea conteaza!", anunta Click.

Un da Vinci pierdut. O femeie a avut pe perete, fara sa stie, un tablou de 125 milioane de euro. Ani de zile a stat agatata pe peretele unei ferme, acoperita de praf. Iar cand proprietara a renovat cladirea nici macar nu s-a chinuit sa acopere aceasta pictura pe care ea a considerat-o fara valoare, astfel incat a ajuns sa fie si stropita cu vopsea.Din intamplare, Fiona McLaren a aflat ca pictura ar fi opera lui Leonardo da Vinci si ar valora peste 125 de milioane de euro. Tabloul, care infatiseaza o femeie imbratisand un copil, era cat pe ce sa ajunga la ghena de gunoi de cateva ori, dar, pentru ca are dificultati financiare, Fiona McLaren, 59 de ani, din Scotia, a decis sa il duca la un expert, pentru evaluare, sa vada daca poate sa obtina cativa banuti pe el, informeaza stirileprotv.ro