Mananca, daca ai curaj! O bucatareasa creativa a inventat "tortul veninos". Arata ca un piton birmanez, se potriveste in decorul natural intocmai ca un sarpe si, cand te uiti la el, mai-mai ca-ti vine s-o iei la fuga. O bucatareasa cu super-imaginatie a creat acest model de tort, raspandit rapid pe net si copiat de multa lume, in ciuda aspectului neprietenos. In ciuda faptului ca arata intocmai ca un sarpe periculos, tortul nu e nici pe departe veninos, ci doar... foarte dulce, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cazul care a socat intreaga lume medicala! Unei femei ii cresc unghii in loc de fire de par! O femeie din SUA a socat cu situatia ei intreaga lume a medicinei. In urma unui atac de astm, tinerei de 28 de ani au inceput sa ii apara pe corp solzi in loc de par. Isom, pe numele ei, a dezvoltat o reactie alergica la medicamentul pe care doctorii i l-au administrat contra astmului. Medicii din Memphis au testat mai multe tramente dar nici unul nu a dat rezultate."M-au testat de la A la Z si toate testele veneau A apoi negative", a zis tanara. Se pare ca medicii au ajuns la concluzia ca foliculii ei de par produc de 12 ori mai multe celule ale pielii ca celulele de par. Acest lucru insemna ca foliculii de par produc unghii, in loc de par, anunta Click.

Ce cretina! O tanara filmeaza cum ii arde casa, in loc sa stinga focul! Sunt putine persoanele care stiu sa reactioneze atunci cand izbucneste un incendiu. O americanca a preferat sa filmeze in timp ce ii ardea casa, decat sa stinga focul. Telefonul a devenit un accesoriu indispensabil si toata lumea filmeaza orice fel de eveniment. O americanca originara din Apple Valley, California a inceput sa filmeze cum ii arde terasa, in loc sa cheme pompierii. Femeia s-a multumit sa inchida usa de la terasa, sa scoata telefonul mobil si sa se minuneze de proportiile incendiului. "Oh, Dumnezeule! Casa mea arde! Ce naiba!", se aude cum tipa femeia pe fundal. Sositi la fata locului pompierii au stabilit ca incendiul a izbucnit din cauza ca proprietara imobilului a depozitat gresit niste materiale inflamabile, informeaza Libertatea.

N-ai loc sa arunci un ac! Tu ai sta la bronzat pe plaja asta? Mare nebunie, mare pe o plaja publica din China: turistii si familiile din zona au iesit sa se bucure de soare. Toti in aceeasi zi. Rezultatul? Supraaglomerarea plajei, care a ajuns foarte rapid sa arate mai mult ca o conserva de sardine decat ca un loc de relaxare. Oamenii de abia aveau loc unii de ceilalti pe nisip, iar in apa nu reuseau sa inoate mai mult de un metru fara sa se ciocneasca de un "vecin", scrie Cancan.

El este "Usain Bolt al SMS-urilor"! Vezi ce abilitati extraodinare are tanarul. Un tanar de 17 ani din SUA a castigat pentru a doua oara concursul national de trimis sms-uri, competitie care a avut loc la New York. Austin Wierschke a invins 10 adversari primind un cec in valoare de 50.000 de dolari, pentru al doilea an consecutiv. Concursul a inclus probe de viteza, memorie si agilitate, in timpul carora concurentii au fost nevoiti sa tasteze si cateva mesaje pe telefoanele lor mobile, in timp ce erau legati la ochi. Castigatorul si-a explicat agilitatea pe tastatura telefonului sau gratie antrenamentelor intensive la care a fost supus de mama lui, devenita "antrenoarea" lui de SMS-uri, anunta Click.