Credeai ca stii ce inseamna "penis captivus"? Vezi cea mai sinistra metoda de castitate pentru barbati - O sa te infioare ce o sa vezi. Libertatea sexuala nu a fost mereu infloritoare si conventiile societatii erau altele in vremuri demult apuse. In secolele trecute, pentru adolescenti nu existau cluburi, costumul de baie era doar imaginatie, iar distractiile erau altele decat cele de acum si se rezumau probabil la sedinte de lectura in compania adultilor. Ca inducerea in pacat sa nu fie o problema, chiar daca mintea incepe sa zburde, un aparat special a fost conceput pentru tinerii baieti. Se referea atat la actiunile sexuale cu partenere sau parteneri, dar si la masturbare, care era considerata tot pacat de catre Biserica Catolica, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mananci si nu mai poti conduce masina! Americanii au inventat primul sandwich cu alcool. Bucatarii cafenelei Salume din New York se pot lauda cu o inventie care ii va duce in atentia intregii lumi. Acestia au lansat o gama de sandwichuri care contin alcool. In meniu, pot fi gasite sandwichuri cu prosciutto si gin, cu sunca Surryano si whiskey, dar si cu prosciutto si scotch. Evident, aceste sandwichuri nu vor fi disponibile decat pentru clientii care au implinit varsta de 21 de ani, anunta Libertatea.

Profesoara porno! Si-a pus poze topless pe Facebook, desi era prietena cu elevii ei de opt ani. O profesoara din Singapore si-a postat pe Facebook mai multe fotografii in care apare topless, desi era prietena pe reteaua de socializare cu mai multi elevi de-ai sai. Profesoara i-a criticat de asemenea pe parintii care cred ca au dreptul sa-i ceara intrevederi dupa orele de curs, avand impresia ca cei cu meseria ei au liber mereu. Spre uimirea multora, mesajul ei era plin de greseli gramaticale. "Unii parinti cred ca profesoarele sunt libere 24 de ore din sapte zile", a scris ea, atasand cateva fotografii indecente. Imaginile cu profesoara dezbracata au atras imediat revolta parintilor, care au tinut sa-i atraga atentia ca pustii in varsta de opt ani nu ar trebui sa fie nevoiti sa o vada in asemenea ipostaze, informeaza Click.

Sentinta record! Un american a fost condamnat la 624 de ani de inchisoare pentru rapire si viol. Un barbat din statul american Alabama a fost condamnat la 624 de ani de inchisoare intr-un caz de rapire si viol. Judecatorul Kevin Moulton, din Houston, a decis aceasta pedeapsa pentru tanarul Mark Anthony Beecham, in varsta de 25 de ani, gasit vinovat de rapire, viol si furt. Beecham a primit pedepse de cate 99 de ani de detentie pentru sase infractiuni majore: un cap de acuzare de rapire, doua capete de acuzare de viol si trei capete de acuzare pentru pervesiuni sexuale. De asemenea, el a primit 20 de ani de inchisoare pentru furt calificat si zece ani pentru nerespectarea conditiilor eliberarii pe cautiune. Agresiunile au avut loc in decembrie 2006, iar victima este o femeie din acelasi stat, scrie Cancan.

Astia chiar nu sunt normali! Uite ce fac rusii astia la zeci de metri inaltime! Tinerii din Rusia vor sa iasa in evidenta cu orice risc si se pare ca se descurca de minune. Filmuletele cu acestia facand lucruri care sfideaza moartea au impanzit internetul si aduna mii de vizualizari zilnic. Acesta este si cazul unori baieti care vor sa demonstreze cat sunt ei de curajosi. Tinerii se urca pe o antena situata la cateva zeci de metri de pamant si pentru a avea parte de adrenalina incep sa faca tractiuni, floatri si alte exercitii fizice la inaltime, fara nici un sistem de protectie. Rusii nu se sperie nici de vantul care bate cu putere si nici de distanta si fac aceste lucruri fara sa realizeze ca o clipa de neatentie le-ar putea fi fatala, anunta Libertatea.

Ultima fita! Sa-ti faci casa pe... mall. Se intampla intr-unul dintre cele mai populate orase ale Terrei. In Zhuzhou, China, isi fac veacul peste 2,6 milioane de suflete. Pentru a face economie de spatiu si totodata pentru a le pune la dispozitia fitosilor un pachet imobiliar atipic, o firma de imobiliare a cumparat acoperisul mall-ului Jiutian International Plaza, din centrul orasului. A construit cateva vile si le-a scos la vanzare. Pretul unei locuinte pe mall este de 4 milioane de dolari si are deja o gramada de doritori, informeaza Click.