Un biciclist a reusit sa mearga pe o bicicleta de 10 centimentri. Incredibil, dar adevarat! Ce poate face acest baiat cu o bicicleta care la prima vedere pare de jucarie este de necrezut. Initial, ai crede ca biciclistul nu face decat sa arate lumii noua sa achizitie, dar surptiza! El se urca pe ea si incepe sa pedaleze, stand pe vine, pe o distanta considerabila. Daca ti-ar fi povestit cineva asa ceva, ai fi crezut ca rade de tine sau ca te ia de prost. Ei bine, dupa video-ul de mai sus te vei convinge ca totul este cat de poate de real, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Angela Merkel s-a prabusit in fotoliul presedintelui Moldovei. Presa germana continua sa ironizeze pe seama vizitei Angelei Merkel la Chisinau. Publicatia "Bild" scoate in prim-plan un mic incident care a avut loc la Resedinta de Stat, in timpul intrevederii cancelarului cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Jurnalistii de la "Bild" au remarcat ca Angela Merkel nu s-a asteptat ca fotoliul din biroul presedintelui va fi atat de moale atunci cand s-a asezat. Ea s-a prabusit in fotoliu si s-a uitat surprinsa la fotografi. "Aterizare moale la Chisinau", comenteaza autorul, anunta Click.

Sex oral pe plaja! O blonda care vede faza, cade pe jos de ras. O partida de sex, indiferent de modul in care se satisfac cei doi parteneri, ar trebui sa se desfasoare undeva departe de ochii lumii. Uneori, insa... Niste fete jucau volei pe plaja. Nimic deosebit, doar sexy si interesant pentru barbatii care priveau de pe margine si care au avut parte de o distractie la care nu s-ar fi asteptat. La un moment dat, mingea a fost aruncata cu putere intr-o parte a terenului, iar una dintre fete a sarit dupa ea. Soarta i-a jucat insa o farsa si a cazut cu fata direct in zona genitala a unuia dintre barbatii care priveau meciul de pe margine. Momentul, chiar daca penibil pentru saraca tanara, a fost savuros pentru ceilalti, din jurul ei, informeaza Libertatea.

Trenul asta are atatia locuitori cat Sectorul 5! Uite cum arata transportul in India. India e una dintre tarile care te face sa te feliciti ca te-ai nascut roman. Suprapopularea din statele din nord, lipsa de interes pentru industria feroviara, dar si biletele ieftine de tren au facut din India lideri mondial la numarul de accidente feroviare. n fiecare an, pe caile ferate ale tarii au loc 300 de accidente grave si zeci de decese. Potrivit statisticilor, din 1995 pana 2005 in accidentele de tren din India, au murit mai mult de 4.000 de persoane. Conditiile mizere si aglomeratia nu mai conteaza in cazul indienilor pentru ca transportul feroviar este singura solutie pentru a calatori in interiorul tarii, scrie Cancan.

Si-a batut joc! Vezi cum a restaurat o batranica o fresca cu Iisus. O batranica din Spania a reusit sa distruga o icoana din secolul al XIX-lea, dupa ce s-a oferit sa o restaureze. Femeia, in varsta de 80 de ani, s-a oferit sa restaureze pictura "Ecce Homo", realizata de Elias Garcia Martinez. Opera apartine bisericii Borja din Zaragoza, dupa ce o nepoata de-a artistului a donat-o. Propunerea femeii fost acceptata, intrucat biserica respectiva ducea lipsa de fonduri, iar in acest fel se mai economiseau banii destinati restaurarii. In plus, ea nu era la prima restaurare a operelor vechi, oficialii bisericii avand incredere ca restaurarea se va face in cele mai bune conditii, scrie Global Post. Rezultatul a fost insa catastrofal, iar batrana, realizand ce a facut, s-a predat autoritatilor, anunta Click.