Ucisa la cererea celei mai bune prietene. Motivul crimei a revoltat populatia din Olanda. O adolescenta de 15 ani a fost victima unei cumplite crime la comanda. Intreaga poveste este tulburatoare, avand in vedere motivul stupid pentru care a fost ucisa si persoana care a pus la cale intregul plan. Joyce Winsie Hau a fost injunghiata mortal in casa ei din Rotterdam, Olanda, in luna ianuarie. Ucigasul este un baiat tot de 15 ani, cunoscut sub numele "Jinhua K". El a primit numai 16 lire sterline ca s-o omoare pe Joyce, iar persoana care l-a angajat este chiar cea mai buna prietena a victimei. Si mai revoltator este motivul pentru care a fost comandata aceasta crima. Joyce ar fi scris pe Facebook si pe alte retele de socializare despre relatiile sexuale ale prietenei sale, Polly, in varsta de 16 ani. Polly a organizat crima impreuna cu iubitul ei, Wesley, si cei doi l-au platit pe Jinhua cu 16 lire, plus bauturile pe care avea sa le primeasca gratis la fiecare iesire in oras, conform stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Cat cantaresc toti oamenii din lume. Greutatea totala a intregii omeniri are o influenta asupra vietii si a starii de sanatate, potrivit specialistilor de la Scoala de Igiena si Medicina din Londra. Specialistii au ajuns la concluzia ca greutatea totala a tuturor oamenilor de pe Pamant este de 287 de milioane de tone, dintre care 15 milioane de tone sunt detinute de persoane cu exces de greutate, iar 3,5 milioane de tone, de cei obezi. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), greutatea media a unui adult este de 62 de kilograme. In America de Nord, un adult cantareste, in medie, 80,7 kilograme, pe cand in Asia greutatea medie este de 57,7 kilograme. Populatia asiatica, cea mai mare de pe planeta, reprezinta 13% din greutatea oamenilor de pe glob, scrie Click.

"Vanatorii de OZN-uri" sustin ca au gasit un "deget uman fosilizat" pe planeta Marte. Fotografiile facute de robotul Curiosity pe planeta Marte revin in atentia celor care cred in teoria conspiratiei. Unii "vanatori de OZN-uri" sustin ca au identificat chiar un deget fosilizat si un pantof. Un utilizator YouTube a atras atentia asupra unor detalii bizare prezente in fotografiile transmise de Curiosity. In aceste imagini se vede, sustine acesta, un deget uman fosilizat, un pantof sau o "creatura martiana". Chiar daca aceste cadre sunt intr-adevar mai deosebite, scepticii sustin ca sunt doar roci cu o forma mai ciudata, informeaza stirileprotv.ro

Evacuat, dupa ce a trait 20 de ani pe o insula pustie. Robinson Crusoe al timpurilor noastre. Asa l-a poreclit lumea pe omul de afaceri David Glasheen, de 69 de ani, care dupa ce a pierdut 10 milioane de dolari la Bursa in 1987, s-a "salbaticit", in 1993 mutandu-se pe Insula Restoration. Viata lui Glasheen e cu siguranta mai tare decat un film de Hollywood. De 20 de ani, el traieste hranindu-se cu nuci de cocos si crabi, are conexiune la Internet, alimentata cu energie solara, telefonie mobila si "propriul regat" de peste 1,56 de hectare, in largul coastelor Australiei. Isi prepara singur berea de zi cu zi si are o gradina proprie unde cultiva cateva legume. Prietenul lui cel mai bun este dulaul Quasi si "femeia" insulei, "un manechin luat intr-o vacanta prelungita dintr-o vitrina din Queensland". Recent David Glasheen a primit un ordin definitiv de evacuare din partea autoritatilor statale. El se angajase in urma cu 20 de ani ca va transforma Insula Restoration intr-o atractie turistica bazata pe pescuit si agrement, informeaza Click.

Tehnologia asta! De ce nu e bine, cateodata, ca parintii sa detina telefoane "dastepte". De necrezut! O mama a postat "din greseala" pe Facebook o fotografie care o sa-i bantuie viitorul alaturi de familie si cunoscuti. Reteta e simpla: un cont de Facebook, un telefon mobil cu care a fost surprins un moment jenant intim si necunoastere. O mama a reusit sa-si faca familia de rusine dupa ce a postat pe Facebook o fotografie de dupa o partida de amor. Actiunea pare sa se fi petrecut intr-o baie, langa masina de spalat, si o intruchipeaza pe femeie stand in genunchi, cu mana pe mijlocul partenerului de nebunii, iar picatura care a umplut paharul a fost lichidul alb de pe par si fata, scrie Click.