Vrei un job in Sri Lanka? Se cauta doi calai pentru condamnatii la moarte! Vezi care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti! Autoritatile din Sri Lanka vor sa angajeze doua persoane care sa se ocupe de spanzurarea condamnatilor la moarte, mentionand ca slujba presupune "munca usoara" si ca se cauta doar barbati. Interviurile au debutat marti, la un an dupa ce cele doua posturi au ramas vacante, in tot acest timp 480 de persoane fiind incarcerate pentru infractiuni pentru care ar putea fi executate. Pedeapsa capitala nu mai este aplicata in Sri Lanka, o tara predominant budista, din 1976, insa, de la incheierea razboiului de 25 de ani impotriva Tigrilor Tamili (rebeli separatisti), in mai 2009, s-a inregistrat o crestere a cazurilor de pedofilie, viol, crima si trafic de droguri. Din acest motiv, unii avocati si politicieni cer reintroducerea pedepsei cu moartea. Astfel, circa 480 de persoane condamnate pentru crime sau trafic de droguri ar putea fi executate, a spus Gamini Kulatunga, comisar pentru operatiuni la Departamentul Inchisorilor, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Se considera sexy, dar a ingrozit toti barbatii cu formele sale. Monica Mollica este considerata un adevarat guru al fitness-ului in Florida. Vedeta este foarte apreciata pentru sfaturile ei valoroase in materie de nutritie si exercitii fizice, nu insa si pentru felul in care arata. Tanara, care practica bodybuildingul de la varsta de 14 ani, a postat o serie de imagini pe retele de socializare in care incearca sa pozeaza cat mai provocator. Infatisarea delicata a fetei atrage deopotriva atentia femeilor, cat si a barbatilor, insa masa musculara extrem de dezvoltata i-a distrus silueta feminina. Un chip frumos intr-un trup de culturist. "Telul meu in viata este sa fiu un model demn de urmat si sa demonstrez oamenilor ca o femeie poate sa fie feminina chiar daca are muschi", asa se prezinta Monica Mollica pe site-ul sau oficial, anunta Click.

Scandal monumental! Michelle Obama, topless pe coperta unei reviste. Aparitia este una dintre cele mai controversate si a starnit deja un scandal urias. Sotia celui mai puternic om de pe planeta e lasata in sanii goi pe coperta unei reviste spaniole. Editorii revistei "Magazine de Fuera de Seria" au reusit sa atraga atentia lumii intregi asupra celui mai recent numar al publicatiei. Ei au pus pe coperta un portret realizat in Photoshop in care Michelle Obama apare in sanii goi. Presa internationala a sarit ca arsa. Coperta e considerata rasista si jignitoare la adresa primei doamne. Trucajul combina chipul lui Michelle Obama cu trupul gol al femeii din "Portretul unei sclave", lucrare din 1800, informeaza Libertatea.

Ea este cea mai in varsta utilizatoare de pe Facebook! A depasit 100 de ani si l-a cunoscut pe fondatorul site-ului. Cei mai multi utilizatori de Facebook sunt adolescenti, insa cea mai mare surpriza o reprezinta prezenta in mediul online a unei femei care are peste un secol de viata. Florence Detlor are 101 ani si a primit oficial titlul de cel mai in varsta utilizator Facebook. Conducerea Facebook a invitat-o la sediul central, unde venerabila doamna a fost primita chiar de fondatorul retelei, Mark Zuckerberg, scrie Daily Mail. Florence Detlor locuieste in apropiere de Menlo Park si are 653 de prieteni pe site-ul de socializare. Potrivit datelor Facebook, femeia detine distinctia de a fi cel mai in varsta utilizator, scrie Cancan.

Un barbat a fost decapitat intr-un tren, sub privirile pasagerilor. Politia indiana cauta, marti, o banda de tineri inarmati cu cutite si suspectati ca au decapitat un barbat intr-un tren din estul tarii, sub ochii inspaimantati ai pasagerilor. Victima, Khokon Ghosh, un vanzator de dulciuri in varsta de 37 de ani, a fost atacata luni dupa-amiaza in apropiere de gara Bazarshau, la aproximativ 190 de kilometri nord de Calcutta, in statul Bengalul de Vest. "Atacatorii au fugit imediat ce mecanicul a oprit trenul la jumatatea drumului, dupa ce a auzit strigatele pasagerilor", a declarat comisarul din politia districtului, Humayun Kabir, anunta Click.

Cel mai vulgar protest! Cu vaginul la vedere, in plina strada! Oamenii s-au oripilat cand le-au vazut. Unii aleg sa forme de protest la care poate nu te-ai gandit vreodata. Se pare ca trebuie sa fii doar creativ ca sa atragi atentia. Asa s-a intamplat in cazul acestor femei. Se pare ca protestele cu vaginul pe strada reprezinta o traditie pentru feministele din respectiva organizatie. Totusi, acestea nu si-au aratat nici o parte a corpului, ci s-au imbracat in costume roz, care imitau forma vaginului. Unii trecatori s-au aratat oripilati, mai ales ca nici mesajele nu erau prea cuminti: "Citeste-mi de pe buze" sau "Mainile jos de pe vaginul meu!". Protestul a fost organizat la Tampa, cu ocazia deschiderii Conventiei Nationale a Partidului Republican, in cursul caareia Mitt Romney urmeaza sa fie investit de catre formatiune drept candidat in alegerile prezidentiale din noiembrie, impotriva democratului Barack Obama, informeaza Libertatea.