O crema poate reda femeilor virginitatea. O companie din India a lansat de curand o crema care le face pe femei sa se simta din nou virgine. Ingredientele ei sunt naturale, sustin producatorii. Crema "18 Again", cum a fost numita, este produsa de compania Ultratech, cu sediul in Mumbai. Ea costa 44 de dolari, a fost testata clinic si contine ingrediente naturale, cum ar pulbere de aur, aloe vera, migdale si rodie, scrie Adevarul. Proprietarul Ultratech, Rishi Bhatia, a explicat ca produsul scos pe piata de compania sa nu reface himenul, ci are efect de "strangere" a peretilor vaginali. Femeile care folosesc aceasta crema se simt din nou virgine, spun producatorii. Grupurile care lupta pentru drepturile femeilor spun ca, inclusiv prin campania publicitara, crema intretine ideea ca sexul premarital este un pacat si ca toti barbatii isi doresc doar neveste virgine, incalcandu-se dreptul la libertatea sexuala a femeilor, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Poti sa crezi asa ceva? O bucata din voma unei balene valoreaza 63.000 de dolari. Un copil in varsta de 8 ani a gasit pe plaja o mica comoara. Micutul a gasit bucata de voma de balena, a carei valoare a fost estimata la 63.000 de dolari. Baietelul pe nume Charlie Naysmith a gasit pe plaja de langa casa sa din Bournemouth, Marea Britanie o bucata de voma de balena care a fost adusa de valuri la mal. Micutul a descoperit ca de fapt obiectul este ambra, o substanta regurgitata sau excretata de balene. Substanta este necesara in industria parfumurilor si 500 g de ambra costa aproximativ 10.000 de dolari. Parintii micutului au de gand sa vanda bucata de ambra si sa investeasca in educatia celui mic, anunta Libertatea.

Motocicleta cu WC functioneaza cu fecale. Imaginatia japonezilor nu cunoaste limite. Ei au inventat o motocicleta care nu are nevoie de motorina sau benzina. Combustibilul de care are nevoie: fecale umane sau dejectii animale. In locul scaunului, fabricantul TOTO a instalat un vas de WC in care reziduurile umane sunt transformate in biocarburant. Inventatorii au facut si o proba cu motocicleta, parcurgand cu succes 1.400 de kilometri, informeaza Click.

Asta faceai si tu in liceu! Nebunie curata! Peste 11.000 de oameni s-au udat fleasca de buna voie! Unul dintre cele mai ciudate evenimente, care consta intr-o bataie cu baloane cu apa, a fost desemnat cel mai mare de acest gen. Dupa pregatiri indelungate necesare pentru organizarea acestei batai, 11.622 de oameni s-au "atacat" reciproc cu 236.484 de baloane. A fost cel mai mare haos cu apa, tinerii s-au "batut" cu indarjire si s-au udat leoarca din cap pana-n picioare. Organizat de Fratia Crestina a Studentilor de la Universitatea din Kentucky, si-a depasit propriul record, stabilit anul trecut, scrie Cancan.

Asa ceva nu s-a mai vazut! O lume intreaga se mira de masculul care are penisul la gat! Are organul reproducator situat la nivelul gatului si a fost descoperit in delta Mekong, din sudul Vietnamului, fiind recunoscut oficial de specialisti in fauna acestei tari. Este vorba despre un peste sau, mai exact, o noua specie. Phallostethus cuulong, un peste aproape transparent, cu o lungime de circa 2,5 centimetri, este cel mai recent descoperit membru al familiei Phallostethidae. Inedit este faptul ca peste are organul reproducator la gat, lucru care se poate observa cu ochiul liber Noua exemplare din aceasta specie - sase masculi si trei femele - au fost capturate in apele linistite din provinciile Soc Trang si Tra Vinh. Numele pestelui vine de la cel al deltei Mekong (Cuu Long in vietnameza), anunta Libertatea.

Macel cu rosii intr-un sat spaniol din apropierea Valenciei. Sute de oameni s-au batut cu rosii la festivalul "Tomatina", ce se desfasoara anual pe 29 august in satul Bunol, de langa Valencia. Satenii si turistii veniti special cu aceasta ocazia nu s-au menajat deloc, dar au fost atenti sa pozeze cat mai expresiv pentru fotoreporterii marilor agentii de stiri prezenti la eveniment. Deja traditionala bataie cu rosii are origini incerte, insa cei mai batrani localnici sunt de acord ca inceputurile au fost in anii 1940, la putin timp dupa ce generalul Franco a preluat puterea in Spania, informeaza Click.