Cea mai ciudata creatura! Peste cu penis in zona gatului. O noua specie de pesti, al caror penis este situat la nivelul gatului a fost identificata de curand in delta Mekong, din Vietnam. Specia a fost numita Phallostethus cuulong si face parte din familia Phallostethidae, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Can Tho, citati de AFP. Pestii acestei specii sunt aproape transparenti si au o lungime de circa 2,5 centimetri. Doar masculii au organele genitale situate in regiunea gatului. Mai mult, si anusul acestor pesti este localizat in aceeasi zona, iar specialistii nu au descoperit deocamdata motivul acestei particularitati anatomice, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Uite cum arata o parcare gresita cu un vapor! Imaginile care te vor face sa tremuri de frica. Daca incepatorii cred ca parcarea unei masini este greu de facut, dupa ce vor vedea videoul de mai jos isi vor schimba total parerea. Un capitan a crezut ca are loc sa isi parcheze "monstrul", dar a dat-o in bara. Ceea ce se vede mai sus poate fi numita clar cea mai proasta parcare pe care oricine ar fi putut sa o faca. Cel care a filmat a crezut ca impietreste de frica atunci cand ceea ce era doar o distractie s-a transformat intr-o intamplare de groaza. El a crezut ca vaporul va intra pe uscat si va navali peste toata lumea de pe margine, anunta Cancan.

S-a trimis pachet la iubita si era sa moara. Incredibil, dar adevarat! Hu Seng, din orasul Chongqing din sudul Chinei, a fost la un pas de moarte dupa ce s-a trimis prin posta, intr-un pachet, la iubita. Barbatul a vrut sa-i faca o surpriza neobisnuita femeii, dar a fost cat pe ce s-o socheze pe viata. Cei care trebuiau sa livreze pachetul in 30 de minute au ratacit adresa, timp de 3 ore, iar Hu a inceput sa nu mai poata respira. Peretii cutiei in care se afla au fost prea grosi, pentru a-i putea gauri. Cand iubita a deschis pachetul, barbatul era lesinat. Daca ar fi ajuns cu doar cateva minute mai tarziu, ar fi fost deja mort, informeaza Click.

Thailandezii au intrat in Cartea Recordurilor dupa ce sute de oameni s-au lasat masati in acelasi timp. Cine nu a auzit de celebrele masaje thailandeze? Ei bine, sute de voluntari au acceptat sa se lase masati joi, la Bangkok, unde s-a stabilit un nou record mondial pentru masaj in grup, cu 641 de perechi. 1.282 de voluntari (maseuri si persoane masate) s-au reunit intr-un centru de conferinte din Bangkok pentru a intra in Cartea Recordurilor. Acestia au reusit sa doboare vechiu record si sa intre in Guiness Book. Evenimentul de la Bangkok a fost organziat de autoritati pentru a promova turismul thailandez. Precedentul record fusese de 526 de perechi, in Daylesford (Australia), in martie 2010, scrie Libertatea.

Piticii planetei s-au intalnit pentru prima data in istorie. Premiera absoluta. Cel mai mic barbat din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi (72 de ani), care masoara 54,6 cm si cantareste 14,5 kilograme, s-a intalnit cu cea mai mica pamanteana, Jyoti Amge, o tanara de 18 ani, care are inaltimea de 62,8 cm si greutatea de 5 kilograme. Cei doi abia asteapta sa viziteze luna viitoare Marea Britanie, unde vor participa la lansarea Cartii Recordurilor 2013, anunta Click.