Caz infricosator la Iasi: bebelus venit pe lume cu o "coada" de 14 centimetri. O femeie de 34 de ani din judetul Iasi, aflata la a doua nastere, a adus pe lume miercuri noapte un baietel care cantareste 4.350 de grame, dar care i-a socat pe medici. Micutul prezenta la nastere o tumora care-i acoperea spatele si care are o lungime de 14 centimetri. Tumora dorsala s-a dezvoltat in prelungirea sirei spinarii, iar nou-nascutul are o greutate de peste 4 kilograme. Bebelusul fost directionat la Spitalul de Pediatrie "Sfanta Maria" pentru a fi operat, scrieClick.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Tratamentul SOCANT al unui medic. Uite cum vindeca homosexualitatea.Un medic australian a primit interdictie sa mai prescrie tratamente, dupa ce recent i-a scris unui tanar o reteta cu un medicament care l-ar fi vindecat de homosexualitate.Potrivit cotidianului britanic Huffington Post, medicul i-a prescris tanarului un medicament folosit pentru castrarea chimica. Mai mult, se pare ca doctorul, cand si-a dat seama ca e homosexual, in tinerete, a luat si el aceleasi pastile, convins de preotul sectei din care face parte ca atractia fata de persoane de acelasi sex este un pacat si singura metoda prin care poate scapa de el este sa fie castrat, scrieLibertatea.ro

Dictionarul englezei vulgare din secolul al XIX-lea. Eufemismele folosite pentru a descrie practicile sexuale.Un dictionar cu expresii vulgare in limba engleza, care dateaza din 1811, include o serie de sintagme bizare folosite pentru a descrie diverse practici sexuale, potrivit mentalfloss.com. "Intrunire amoroasa" este cea mai eleganta expresie folosita in acea perioada pentru a descrie un act sexual petrecut intre doua persoane. "A se apuca de crosetat" este o expresie care se folosea pentru a da de inteles ca cineva s-a apucat de "facut copii", o trimitere la nevoia de tricota hainute inainte de venirea pe lume a unui bebelus. Expresia "paine cu unt" se folosea, de asemenea, in secolul trecut pentru descrierea actului sexual, scrieGandul.

Cel mai neobisnuit zgarie-nori, in forma de pantaloni.In China, constructia unui zgarie-nori care a fost proiectat sa semene cu Arcul de Triumf din Paris seamana mai degraba cu o pereche de pantaloni. Costul proiectului este de 700 de milioane de dolari, iar blocul de 74 de etaje este construit in orasul Suzhou, scrieAdevarul.Intentia constructorilor chinezi a fost ca acest zgarie-nori sa reprezinte "o poarta simbolica" a tarii spre est, fiind intial proiectat pentru a semana cu Arcul de Triumf din Paris. Cladirea, ce va fi gata pana la sfarsitul acestui an, a primit deja denumirea ironica de "Pantalonii Estului".

Vadim a compus balada violatoarei: "Luminita, nesatula, e nepoata lui Dracula!"Invitat la emisiunea "Un show pacatos", unicul Corneliu Vadim Tudor i-a compus o... balada violatoarei de taximetristi. Poetul n-a iertat pe nimeni, de la Marko Bela, la Basescu ori Antonescu, potrivitantena1.ro

A ajuns la 127 de ani cu un bol de orez pe zi.Chinezoaica Luo Meizhen este cea mai batrana femeie din lume. Ea pretinde ca a implinit recent 127 de ani. Femeia a trait aproape dublu fata de media de viata a unui om, stabilita la 65 de ani, si o face in continuare, fara probleme, spre uimirea cunoscutilor ei. Ea locuieste alaturi de fiul ei, pe care spune ca l-a nascut pe cand avea deja 61 de ani. Provincia Bama, din China, unde traieste Luo Meizhen, este cunoscuta pentru longevitatea locuitorilor sai. Aici au fost inregistrate 74 de persoane care aveau peste 100 de ani, scrieClick.