Doi tineri fac sex in fata unui celebru magazin de haine fara sa le pese de trecatori! Nu o sa-ti vina sa crezi cine i-a oprit. Inainte de rasaritul soarelui, cei doi simt ca nu mai pot astepta sa ajunga acasa si sa aiba parte de confortul unui pat si decid sa faca sex in plina strada. Desi in jurul lor erau foarte multe masini si soseaua era destul de populata, chiar daca era 5 dimineata, cei doi amatori de senzatii tari nu pun pret foarte mare pe intimitate si dau drumul la treaba. Pentru ca s-au saturat sa ii mai astepte in masina, doi prieteni ai cuplului infierbantat se duc la ei si le intrerup momentul intim chiar cand lucrurile mergeau ca unse, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Solicitare la Rutiera: "Ma duc la petrecere. Cand ma intorc sa nu ma opreasca nimeni!" Unul din martorii audiati in dosarul "Rutiera" a sustinut ca i-a cerut unui agent sa nu fie oprit in trafic pentru ca se intorcea de la o petrecere. 14 politisti de la Rutiera sunt judecati de Tribunalul Iasi pentru fapte de coruptie. Unul dintre martorii audiati, pe 6 septembrie, a sustinut ca l-a rugat pe agentul Lucian Munteanu sa nu fie oprit cand de Politie cand se intorcea de la o petrecere. "Este adevarat ca i-am cerut agentului Lucian Munteanu sa nu fiu oprit de politie. Mergeam la o petrecere, unde urma sa consum bauturi alcoolice si i-am cerut sa nu fiu oprit de oamenii legii cand ma intorceam spre casa. In drumul spre casa nu am intalnit niciun echipaj de politie. Nu stiu in ce masura a cantarit rugamintea mea. Lucian Munteanu nu mi-a dat un raspuns", a precizat Grigore Tasie, sef de parc auto la o firma de transport, potrivit Adevarul.

INSULA MISTERIOASA care ascunde o arma extraterestra: Presedintele SUA incercat sa o fure! Nimeni nu a putut intra aici. Multi oameni au murit in acest loc misterios pentru a gasi o comoara despre care nu se stie sigur daca exista. In 1975, trei barbati au coborat Oak Island (Canada) si s-au decis sa exploreze imprejurimile. Intr-o seara au vazut o lumina verde care venea dint-un loc misterior, chiar pe insula. Au mers sa vada despre ce e vorba si au gasit un mai multe plaforme din fibra de cocos si mai multe tablete cu un scris ciudat. Au continuat sa sape si au descoperit cate o astfel platforma, la fiecare 3 metri. De unde fibra de cocos in Canada? Multe astfel de intrebari au aparut dupa ce renumele acestui loc misterios a facut inconjurul lumii. Actorii John Wayne si Errol Flynn au finantat mai multe escavari, insa niciuna nu a avut succes, scrie sport.ro

Un lautar a chemat pompierii ca a ramas blocat in casa cu o prostituata. Noapte cu peripetii pentru un lautar din Targu Jiu. A platit o prostituata si a adus-o acasa, sa se bucure de serviciile ei. Ca sa nu o imparta cu noul lui amic, l-a trimis dupa bere si s-a incuiat in casa atat de bine, incat a fost nevoie de interventia pompierilor ca sa mai deschida usa. S-a baricadat atat de bine, incat, dupa cateva zeci de minute cand a vrut sa-i deschida lui Cristi, usa a ramas blocata. Panicat, barbatul a sunat la 112 si a cerut ajutor. Pompierii au intervenit si au reusit sa-i sparga usa barbatului, scrie Click.

Imagini XXX care au scapat cenzurii in filmele sovietice. Cenzura sovietica a lasat libere si cateva scene de sex in filmele din anii 60-70. Site-ul englishrussia.com a fost prin arhive si a descoperit imaginile cenzurate, adevarate "sex tape" pentru actritele si actorii din acea vreme. Un decoleteu mai adanc sau un colt de lenjerie intima scapat unui regizor neglienjent erau de neconceput in epoca sovietica. Totusi, au existat multiple cazuri de supape erotice in filmele oficiale. In Romania, Sigismund Bathory isi surprindea sotia in pat cu generalul Basta in filmul Mihai Viteazu din 1971, scrie realitatea.net

Povestile clientilor prostituatei fosta vicecampioana la gimnastica. Floarea nu se foloseste de numele sau real si isi ascunde chiar si nationalitatea. Astfel, toata lumea o stie drept "Ina din Spania". Fostii clienti ai sportivei o caracterizeaza drept o femeie frumoasa, sexy, insa nu o recomanda drept o "profesionista". Din tot ce povestesc acestia, se pare ca romanca practica aceasta meserie constransa de problemele financiare, fiind mereu grabita sa termine si interesata doar sa-si ia banii. "Arata exact ca in fotografiile de pe site, e frumoasa, vorbeste bine engleza, dar din pacate serviciile oferite de ea sunt proaste. Total apatic totul!", a comentat un client. Un altul e de parere ca "Ina" e mai mult interesata de bani decat sa-i faca multumiti pe cei care-i platesc serviciile, scrie Cancan.