Calatoria spre centrul Pamantului, imaginata de Jules Verne, e pe cale de a deveni realitate. Sir Richard Charles Nicholas Branson, miliardarul britanic care detine grupul Virgin, intentioneaza sa construiasca o masinarie capabila sa se deplaseze si sa reziste in lava incandescenta a unui vulcan, scrie virginvolcanic.com. Doar 500 de oameni au fost in spatiul cosmic si doar trei au atins fundul oceanului, dar nimeni nu a incercat vreodata sa ajunga in interiorul unui vulcan activ. Asta pana acum. Grupul Virgin a prezentat schitele viitoarei masinarii care va putea transporta trei persoane prin lava incandescenta a unui vulcan. Nava se numeste Virgin Vulcano S1 (VVS1) si va fi construita din materiale pe baza de fibra de carbon, foarte rezistente la temperaturi ridicate. In primii trei ani de la lansare, VVS1 va incerca sa "atace" cei mai periculosi vulcani ai planetei, printre care Etna, Stromboli, Yasur, Ambrym si Tinakula, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A murit pentru ca a vrut sa aiba penisul mai mare. Afla ce i s-a intamplat unui tanar de 22 de ani. Dorinta de a scapa de complexele sexuale l-a costat prea mult pe un tanar de 22 de ani, care si-a dorit sa-si impresioneze partenerele cu un organ sexual mai mare. El a apelat la Kasia Rivera, in varsta de 35 de ani, care s-a oferit sa-i faca acestuia o injectie cu silicon, desi nu avea licenta de medic. La doar 22 de ani, victima era deja tatal a doi copii. El a aflat despre injectiile cu silicon pe care Rivera le facea dintr-un anunt de mica publicitate pe care aceasta il publica zilnic intr-un ziar. Tanarul Justin Street si-a pierdut viata la doar o zi dupa ce ii fusese aplicat tratamentul cu silicon, pentru marirea penisului din cauza unei embolii, anunta Libertatea.

Ea este prima concurenta oarba din istoria MasterChef care a castigat marele premiu! Gateste dumnezeieste! Christine Ha a castigat marele premiu de 250. 000 de dolari la concursul de gatit MasterChef din Statele Unite ale Americii. Ea este prima concurenta oarba care a reusit acest lucru. Christine Ha sufera de o boala autoimuna din cauza careia si-a pierdut treptat vederea. Asta insa nu a impiedicat-o sa participe la cel de-al treilea sezon MasterChef SUA si ... sa castige. "Cred ca sunt multi oameni care nu ma cred, cred ca e un artificiu al postului de televiziune ca sa aiba mai mult rating. Oamenii se intreaba: cum de nu-si taie degetele? Eu gatesc de ani de zile acasa fara sa vad, deci pot sa dovedesc si la TV ca pot", a spus Ha, informeaza Cancan.

Metoda inedita de a-ti aprinde tigara arunci cand nu ai bricheta. Un barbat din Yemen pare sa fi gasit solutia aprinderii unei tigari, in lipsa unei brichete sau a altei surse de foc. Omul, nerabdator sa-si aprinda tigara, ia fara nicio frica un fir pe care il conecteaza la o sursa de electricitate, iar scanteia produsa este suficienta pentru ca barbatul sa-si faca pofta. Evident, metoda nu este recomandata nimanui, ba chiar ar trebui sa fie un exemplu de "asa nu", omul avand sanse extrem de mari sa moara electrocutat, scrie Click.

Anunt soc catre turstii de pe insulele Grand Cayman: "Feriti-va de delfinul violator". Turstii care fac scufundari in zona insulelor Grand Cayman au fost avertizati de catre autoritatile locale sa se fereasca de un delfin poreclit "Stinky" care vrea sa faca sex cu scafandri. Mai mult, un cameraman a reusit sa il filmeze pe delfinul-violator in timp ce facea scufundari cu un prieten. Pe inregistrare se poate vedea cum delfinul agaseaza scafandrii si are penisul in erectie, gata sa se imperecheze. "Animalul asta are 250 de kilograme de muschi. Are doi metri si o putere incredibila. Ma scufund frecvent printre rechini si stiu cateva trucuri prin care sa-i tin la distanta. Dar rechinii sunt timizi. Delfinii nu. Am incercat trucurile respective, dar mi-a dejucat fiecare plan. E foarte inteligent. Nu are rost sa te joci cu ei, sunt foarte puternici si n-ai nicio sansa", a povestit scafandrul care l-a filmat pe "Stinky", Michael Maes, anunta Libertatea.