Record mondial: A purtat 302 perechi de chiloti deodata!Britanicul Gary Graig, in varsta de 53 ani, a intrat duminica in Cartea Recordurilor dupa o performanta mai putin obisnuita. Barbatul a doborat recordul legat de cei mai multi chiloti purtati in acelasi timp. Astfel, Gary s-a imbracat cu 302 perechi de chiloti, informeaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Primul caine gimnast din lume. In mod normal, cei care ar vedea filmuletul s-ar scandaliza considerand ca stapanul isi bate joc de caine punandu-l pe o trambulina! Nu e deloc asa - cainele se distreaza de minune si face acrobatii extrem de amuzante, scrie Sport.ro

Viata ca o telenovela! S-a maritat cu tatal ei fara sa stie si au facut si trei copii. O femeie din Ohio a descoperit socata ca toata viata ei a fost o adevarata telenovela. Ea nu a putut crede ce aude in momentul in care i s-a spus ca barbatul cu care a trait si a avut trei copii era de fapt tatal ei biologic. Valerie Spruill nu si-a cunoscut niciodata tatal, ea fiind crescute de bunici, iar pe mama a vazu-o de cateva ori, relateaza Libertatea.

Lecquio, primul caine cu abonament pe stadion. Daca pana acum trebuia sa se multumeasca doar cu transmisiunile in direct cu echipa favorita, micutul Yorkshire de sapte ani Lecquio a primit un cadou senzational de ziua lui: un abonament pentru intreg sezonul. Catelusul din localitatea San Roque, de langa Sevilla, este cel de al 1.600-lea fan al echipei din localitate si a primit recent un abonament pentru intreg sezonul, in valoare de 3.800 de euro, scrie Click.

Vrei ultima fita de carcasa pentru iPhone 5? Costa 100.000 $. Daca tot e coada pentru iPhone 5, de ce sa nu apara si carcasele excentrice? O companie a luat decizia de a produce o carcasa de 100.000 dolari (360.000 de lei) acoperita in totalitate cu aur si safire. Societatea americana care propune acest accesoriu spune ca, la fabricarea carcasei se foloseste aur alb de 18k, dar si 2.830 de safire naturale Ceylon, care totalizeaza 169,8 de karate, anunta Click.