"Vrei sa devii cea mai tare curva? Te invatam noi". S-a deschis "facultatea de sex"! Se ofera, pentru 124 de euro, cursuri profesioniste de prostitutie. O firma din Spania ofera cursuri profesioniste de prostitutie pentru oricine doreste sa invete aceasta meserie. De asemenea, firma iberica garanteaza ca aplicantii isi vor putea gasi un loc de munca foarte repede dupa absolvirea cursurilor. Pentru doar 124 de euro (570 de lei), "studentii" acestui tip de cursuri vor participa la adevarate lectii de istorie despre istoria prostitutiei, cum sa foloseasca jucarii sexuale si care sunt cele mai populare pozitii de sex. Ceea ce urmeaza sa invete in timpul seminariilor sexuale le va fi de mare ajutor practicantilor acestui curs si ii va ajuta sa "castige foarte multi bani, foarte simplu dar si foarte repede", specifica firma iberica in anunturile sale, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Milionarul ruinat de droguri! I-a cazut nasul din cauza cocainei! Vezi aici cum arata. Milionarul britanic James Brown si-a distrus viata dupa ce a devenit dependent de cocaina pentru a-si umple timpul liber. Un escroc milionar atat de dependent de cocaina incat nasul i-a fost aproape distrus, a fost inchis miercuri timp de cinci ani. Dezvoltatorul imobiliar milionar James Brown, in varsta de 45 de ani, pensionat la varsta de doar 36 de ani, dupa ce a facut o avere din afaceri, si-a ruinat viaTa dupa ce nu a mai putut sa renunte la cocaina, de care s-a apucat pentru a-si "umple timpul liber". James Brown, din Londra, si-a pus viata in pericol din cauza consumului de droguri iar nasul i s-a prabuSit din cauza cocainei in cantitati uriase, care i-a "mancat" cartilagiile din nari si sept. Suferea de paranoia extrema si de probleme cardiace, tot din cauza drogurilor, anunta Cancan.

Data afara de la Mc Donald's ca punea prea mult sirop in inghetata. Sarah Finch, o tanara de 19 ani, din Carmarthen, Tara Galilor, a fost data afara pentru ca punea in inghetata Mc Flurry cateva picaturi de sirop de ciocolata in plus fata de cum fusese instruita. Era angajata perfecta, toata lumea o lauda, doar ca avea un defect: era prea generoasa cu clientii care voiau inghetata, iar, peste acest amanunt, sefii ei nu au trecut. Sarah a dat in judecata compania si spera sa fie reangajata. Ea a declarat ca "facea acest gest pentru ca oamenii sa revina cu placere si sa-i ceara un Mc Flurry savuros", informeaza Click.

"Am orgasm la fiecare 30 de secunde". Femeia care atinge climax-ul de sute de ori in fiecare zi. O femeie care experimenteaza sute de orgasme in fiecare zi a vorbit pentru prima data despre rara afectiune medicala care o marcheaza. Rachel este din Atlanta, SUA, si sufera de sindromul excitatiei sexuale persistente, ceea ce inseamna ca atinge punctul culminant fara sa faca practic nimic, de sute de ori in fiecare zi. A descoperit ca sufera de aceasta boala dupa ce a nascut primul ei copil. Daca alte femei fac tratamente si iau lectii despre cum trebuie sa aiba orgasm, Rachel face exercitii pentru a-si controla corpul in asa fel incat sa aiba orgasm mai rar. "Daca nu le-as mai controla, nu stiu daca le-as putea numara. Ajung la cateva sute. Sunt cam unul la 30 de secunde, timp de 4, 6 sau opt ore", povesteste femeia, anunta Libertatea.

Cea mai scumpa rochie din lume, 6 milioane de dolari. Cea mai scumpa rochie din lume, creata de designerul britanic Debbie Wingham, a fost prezentata la un spectacol de moda din Kiev, Ucraina. Rochia este decorata cu 50 de diamante negre, cantareste 13 kg si este evaluata la 6 milioane de dolari (21,6 milioane de lei). In ciuda pretului imens, rochia a fost primita si cu laude, dar si cu critici, anunta Click.