I-a luat catelului lant de 40.500 $. Lola, o catelusa din rasa Yorkshire Terrier, pare ca e unul dintre cei mai rasfatati patrupezi din lume. Stapana ei, britanica Louise Harris, care detine un magazin cu accesorii pentru caini, pe langa faptul ca ii cumpara tot felul de hainute scumpe, i-a facut recent cadou un lantisor din platina, incrustat cu diamante albe si roz. Bijuteria valoreaza 40.500 de dolari si Louise are si ea una identica, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au 250 de milioane $ de la loto, dar merg zilnic la munca. Nu si-au luat decat o dubita Ford de 5.800 de dolari (20.880 de lei) dupa uriasul castig de 250 de milioane de dolari de la loto. Stau in aceeasi casa si, mai mult decat atat, si-au pastrat locurile de munca. Salariul lor comun este de 3.000 de dolari lunar (10.200 de lei), dar nici nu se gandesc sa renunte la servicii. Acum doua luni, cei doi britanici au devenit putred de bogati, scrie Click.

Pistoalele unui celebru cuplu de banditi, scoase la licitatie. Suma colosala cu care s-au vandut. Au format un celebru cuplu de banditi, iar pistoalele care au fost gasite asupra lor in momentul in care au fost ucisi de politie s-au vandut pentru o suma foarte mare in cadrul unei licitatii ce a avut loc in orasul Nashua din New Hampshire. Cele doua pistoale descoperite asupra celebrilor banditi americani Bonnie Parker si Clyde Barrow, dupa ce au fost impuscati de un echipaj de politie in 1934, au fost vandute la licitatie pentru o jumatate de milion de dolari, anunta Libertatea.

Oferta unica a unui local din Japonia. Pentru 80 de dolari, poti dormi cu o femeie timp de o ora. Dornic sa le ofere barbatilor un loc unde se pot relaxa alaturi de o femeie frumoasa, un japonez si-a deschis un local unde acestia pot dormi si se pot bucura de compania unei domnisoare pentru 80 de dolari pe ora. Soineya si-a deschis portile pe 25 septembrie, in Tokio, iar clientii care trec pragul au la dispozitie mai multe modalitati de a se relaxa, anunta Stirileprotv.ro

Amintiri de... uitat! Poze de nunta care i-au socat pe invitati. Aproape toata lumea viseaza la o nunta de basm, insa uneori pot aparea situatii neprevazute, personaje amuzante si chiar un tort al miresei destul de neobisnuit. Pentru unii, albumul de nunta va reprezenta cea mai buna sursa de a aduce zambetul pe buze, altii vor incerca din rasputeri sa-l ascunda de ochii curiosilor. Integral in Click.