A murit cea mai batrana femeie din lume! Vezi care a fost secretul longevitatii ei si de ce nu a intrat in Cartea Recordurilor. Antisa Khvichava, considerata de multi cea mai batrana femeie din lume, a decedat la varsta de 132 de ani. Femeia, ce sustinea ca s-a nascut pe 8 iulie 1880, a trait aproape toata viata in munti si a iesit la pensie in 1965 cand avea 85 de ani. De-a lungul vietii sale, Antisa a sustinut mereu ca secretul longevitatii ei sta la indemana oricui si consta intr-un pahar zilnic de rachiu traditional. Din pacate, pentru ca nu a putut sa-si demonstreze niciodata varsta, batrana nu a intrat in Cartea Recordurilor, dar atat autoritatile din Georgia, cat si rudele femeii, au sustinut mereu ca ea este cea mai in varsta persoana din lume. Singurele acte care confirmau spusele femeii erau doua documente din perioada sovietica, care nu au fost insa luate in calcul de reprezentantii Guiness Book. In Cartea Recordurilor, acest record este atins de Besse Cooper, care in august a implinit 116, ea nascandu-se in Tennessee, in 1896, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Maicuta filmata in timp ce pacatuia grav! Imaginile care au indignat Biserica. Imagini neobisnuite au fost surprinse intr-un magazin din Statele Unite. O calugarita a fost surprinsa in timp ce fura doua cutii de bere. Socati de compartamentul femeii, patronii nu exclud posibilitatea ca hoata sa fi fost doar imbracata in haine bisericesti. "Nu cred ca cineva care si-a pus viata in slujba lui Dumnezeu bea bere si, cu atat mai putin ca fura", a declarat patronul magazinului, anunta Click.

Isi pune sotia sa doarma cu lupii. Fericire mare pentru Shaun Ellis, cunoscut sub numele de Omul-Lup, pentru ca si-a gasit in sfarsit o sotie. El traieste de aproape 20 de ani intr- o rezervatie britanica, intr-o haita de lupi, unde mananca, vaneaza si doarme impreuna cu ei. In ciuda stilului sau de viata, barbatul de 47 de ani a reusit sa-si gaseasca jumatatea, o tanara de 30 de ani, pe nume Isla. Cei doi s-au casatorit la sfarsitul lunii trecute, iar Isla este atat de fascinata de viata sotului ei, incat a fost de acord sa o adopte si ea si acum chiar doarme alaturi de lupii fiorosi. Shaun a inceput initial sa convietuiasca astfel intr-o rezervatie dintr-o padure din SUA, unde a invatat treptat regulile de aur pentru a putea supravietui intr-o haita de lupi, adoptandu-le obiceiurile si modul de viata. Astfel, el o initiaza acum si pe Isla in tainele traiului in compania acestor animale, cu care tanara pare ca se imprieteneste destul de repede, informeaza Libertatea.

Prezentatoarea unei emisiuni de teleshopping a lesinat in direct. Reactia colegului ei de platou este incredibila. Cassie Slane, prezentatoarea unei emisiuni de teleshopping din SUA, a dat emotii producatorilor, dupa ce, in timpul unei emisiuni, a lesinat in direct. Reactia lui Dan Wheeler, cel care prezenta alaturi de ea emisiunea respectiva, a uimit o lume intreaga. Cei doi prezentau tableta FunTab Pro, moment in care femeia si-a dus mana la piept si s-a prabusit peste colegul ei. Imediat, pe ecran au aparut imagini cu produsul prezentat, iar in fundal se putea auzi cum Dan Wheeler si-a continuat fara probleme prezentarea. Mai mult, barbatul este acuzat ca si-a lasat colega sa cada pe podea, pentru a putea sa-si termine munca neintrerupt. La cateva ore de la acest incident, prezentatoarea a anuntat ca se simte mai bine, fara sa comenteze in niciun fel reactia colegului ei, scrie Cancan.

A ajuns la inchisoare pentru ca i-a indeplinit o dorinta fiicei sale! "Nu stiam ca e o infractiune". O femeie din statul american Carolina de Nord a fost aresta pentru ca i-a indeplinit dorinta fiicei sale, in varsta de 11 ani. Odessa Clay (30 de ani) sustine ca nu a stiut ca a comis o infractiune. Femeia a marturisit ca i-a facut fiicei sale un tatuaj mic, in forma de inima. Ea spune ca nu stia ca este ilegal, ci credea ca acest lucru este permis, cu acordul parintilor, la fel ca in cazul urechilor gaurite pentru cercei. Insa, in statul Carolina de Nord tatuarea unui minor este o infractiune. Clay spune ca nu si-a facut fiica sa sufere. Mai mult, ea sustine ca fiica ei si-a dorit acest lucru, anunta Click.

Sa vezi si sa nu crezi! Ele sunt ratele care se tem de apa! Nu toate ratele iubesc apa si cel mai bun exemplu sunt niste ratuste dintr-un parc natural din New York care au refuzat sa intre in apa. Cele 24 de rate au fost crescute de ingrijitori parcului natural Woodstock Sanctuary din New York intr-un tarc special amenajat, dar nu fusesera niciodata duse pe un lac. Oamenii au dus ratustele pe marginea apei, insa acestea s-au speriat si nu au vrut sa intre in lac. In cele din urma, pasarile au inteles ca ele isi au locul in apa si s-au lasat induplecate, dupa ce au fost aruncate una cate una in apa de catre ingrijitorii. Postat in urma cu o saptamana, filmuletul a strans peste 500.000 de vizualizari pe YouTube, informeaza Libertatea.