S-a inventat jacheta care "te strange in brate" atunci cand primesti un like pe Facebook. Vor disparea prietenii adevarati in curand? Melissa Chow, o studenta de la MIT, este inventatoarea acestui obiect de imbracaminte inteligent care face viata virtuala un pic mai realista. Jacheta se umfla automat si-ti ofera o imbratisare de fiecare data cand cineva iti da un like pe contul propriu de socializare. Studenta spune ca astfel oamenii vor simti caldura, incurajarile, suportul sau dragostea, sentimente ce vin odata cu o strangere in brate. Conceptul e simplu. Pungile de aer din interiorul jachetei se umfla de indata ce smartphone-ul trimite un semnal ca a fost primit un nou like. Se pot trimite si imbratisari-raspuns catre prieteni prin simpla strangere a acestor perne de aer, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Timp de 72 de ore, prin el a trecut un milion de volti. Magicianul american David Blaine, (39 de ani) a incheiat cu bine ultima cascadorie. El a stat legat de un stalp, imbracat intr-un costum special, timp de 72 de ore fara sa manance sau sa bea. In tot acest timp, in jurul lui se descarcau fulgere de peste un milion de volti. "Nu vad bine, fratilor", au fost primele cuvinte rostite dupa incheierea experimentului. Sleit si abia tinandu-se pe picioare, el s-a retras intr-o camera obscura pentru a-si reveni. "Pentru aceasta minifurtuna electrica de la New York, am decis ca intervalul cel mai indelungat pe care voi putea sa-l suport fara sa mor va fi de 3 zile si 3 nopti", a punctat el la 5 octombrie, inainte de cascadorie, anunta Click.

Lenea suprema! Femei care poarta scutece pentru a nu mai merge la toaleta. Culmea! Barbatilor le place! Pare ireal, dar acest lucru este tot mai des intalnit in randul japonezelor. Tot mai multe tinere prefera sa poarte scutece incomode decat sa se mai deranjeze sa mearga pana la baie. Intr-un articol intitulat "Ultima forma de lene", revista japoneza SPA descrie cea mai noua tendinta din Japonia: femeile care poarta scutece. Statisticile arata ca tot mai multe femei tind sa se masculinizeze. Nu isi curata la fel de des camerele, isi lasa lenjeria de corp peste tot si nu pot fi deranjate nici macar sa isi indeparteze parul corporal nedorit, informeaza rtv.net. Forma suprema de lene este intalnita insa la femeile care poarta scutece, pentru a evita folosirea toaletei. Mai mult, unele magazine din Japonia au inceput plasarea scutecelor pentru adulti in sectiunea de igiena pentru femei. Si asta nu e tot! Japonia are chiar un site de adulti numit Bebigyaru, unde barbatii se pot uita la fotografii cu femei care poarta scutece, informeaza Libertatea.

Si-a lipit fiica de perete cu superglue si a batut-o pana la lesin! Vezi ce motiv stupid a avut sa-si maltrateze propriul copil! O femeie din Dallas, SUA, a fost arestata dupa ce si-a maltratat fiica de numai doi ani intr-un mod greu de imaginat. Numele americancei este Elizabeth Escalona si a fost arestata dupa ce si-a imobilizat fiica lipindu-i mainile de perete cu superglue si a batut-o atat de rau incat micuta a suferit leziuni si hemoragii cerebrale. Numele victimei este Jocelyn si a avut nevoie de spitalizare timp de o saptamana pentru a-si reveni. Potrivit declaratiilor anchetatorilor, mama denaturata a agresat-o pe micuta din cauza ca aceasta din urma nu invata sa mearga la olita. Elizabeth Escalona urmeaza sa fie judecata saptamana aceasta iar reprezentantii legali ai acuzarii sunt aproape convinsi ca aceasta ar putea primi o pedeapsa de inchisoare pe viata pentru faptele comise, scrie Cancan.

Omul fara chip, blestemat si umilit pe strada. Un tanar de 32 de ani din India traieste o drama de cand se stie. Mohammad Latif Khatana s-a nascut fara chip din cauza unei eclipse care a avut loc in timp ce mama sa era insarcinata cu el. Cosmarul lui a inceput inca de cand era copil, pentru ca nu avea niciun prieten, toti colegii fugeau de el si il evitau, iar profesorii nici macar nu ii aruncau o privire. Oamenii de pe strada scuipa pe drum cand trec pe langa el, dezgustati de felul in care arata. "Sunt socat de cruzimea oamenilor si acest lucru ma afecteaza. Trebuie insa sa raman tare pentru familia mea", a mai spus indianul, anunta Click.

Turistul-porno nu se dezice. Vezi care a fost primul lucru pe care l-a facut dupa eliberarea din inchisoare! Ati vazut multi aventurieri la vremea voastra, insa un "vantura-lume" ca el, mai rar. Cine a auzit de Stephen Gough, cunoscut si sub numele de "turistul in fundul gol", stie ca barbatul e un fost soldat din Marina Regala Britanica care are o pasiune mai aparte: sa cutreiere lumea in costumul lui Adam. Gough a socat lumea in 2003 cand, doar cu un rucsac in spinare, la propriu, a luat Marea Britanie la pas. A repetat figura, tot in fundul gol, in 2006, insa atunci nu a mai scapat asa usor: a fost arestat in Scotia, unde a petrecut sase ani de inchisoare. Acesta a fost eliberat recent, insa credeati ca s-a "vindecat" de pasiunea lui? Nici gand. Fotografii l-au surprins la cateva ore dupa ce a fost eliberat, in apropiere de granita scotiana, cu celebrul ghiozdan in spinare, o pereche de bocanci si ... gol-pusca, incearcand sa ajunga in Anglia, informeaza Libertatea.