A postat o fotografie pe Facebook si a fost arestata. Vezi de ce! O femeie din Statele Unite ale Americii a fost arestata din cauza unei postari pe Facebook. Tanara a dezvaluit din razbunare identitatea unui politist sub acoperire. Melissa Walthall din Mesquite, Texas, a postat pe Facebook o fotografie cu un politist sub acoperire. Femeia s-a razbunat in acest fel pe cel care a depus marturie impotriva prietenului ei George Pickens, intr-o investigatie a unei retele de droguri, scrie gizmodo.com. Dupa ce politistul a depus marturie, Pickens a cautat pe Internet o fotografie cu el, dupa care a distribuit in oras mai multi fluturasi cu imaginea acestuia. Melissa a postat la randul ei pe Facebook o fotografie cu mesajul: "Il stie cineva?". Autoritatile au declarat ca femeia a pus in pericol viata agentului sub acoperire, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Nu doar femeile au luat-o razna! Un barbat a facut 90 de operatii estetice si a cheltuit 100.000 de dolari ca sa arate ca sotul lui Barbie, Ken. Justin Jedlica a cheltuit, in ultimii 10 ani, peste 100.000 de dolari pe cele 90 de operatii estetice facute. Toate astea pentru a-si indeplini visul: sa arate perfect, exact asa cum si-l inchipuie el pe sotul lui Barbie, Ken. "Inteleg riscurile si sunt dispus sa mi le asum", a declarat Jedlicain cadrul emisiunii americane 20/20. Acum, tanarul seamana cu sotul lui Ken pentru ca, la fel ca si papusa, mai are foarte putine trasaturi care sa nu fi fost plasticate. Si sa nu va imaginati ca a mers la sala pentru a avea corpul pe care si l-a dorit. Nu, pentru ca, in opinia lui acest lucru nu e deloc placut, asa ca a preferat implanturile cu silicon, anunta Libertatea.

El este cel mai batran tatic din lume! La 96 de ani i s-a nascut cel de-al doilea fiu. Nevasta-sa are o varsta mult mai frageda. Cu toate ca a jurat ca nu va mai face copii dupa ce sotia lui i-a daruit un fiu, pensionarul se simte totusi binecuvantat pentru ca a reusit sa-i ofere un fratior primei lui progenituri. Ramjeet Raghav si sotia lui Shakuntala, care are 54 de ani, i-au urat bun venit celui de-al doilea fiu al lor, Ranjeet, la inceputul acestei luni. Cu aceasta ocazie, batranelul a devenit cel mai batran proaspat tatic din lume. Precedentul record ii apartinea tot lui dupa ce in 2010 se nastea primul lui fiu, Bikramjeet. Vecinii lui Ramjeet sunt foarte impresionati de batranelul tatic. O data pentru ca a reusit sa aiba doi fii la aceasta varsta inaintata si in al doilea rand pentru ca si-a innebunit sotia cu partidele de sex. "O fac de trei, patru ori pe noaptea cu ea", a spus chiar indianul recordmen. Acesta isi doreste ca baietii lui sa lucreze la Guvern si-si aduce aminte ca doctorii au ras de el cand s-a prezentat ca proaspatul tatic, informeaza Cancan.

Obiecte de pe Titanic, scoase la vanzare. Vezi pretul la care ajunge colectia! O colectie de artefacte provenind de pe epava Titanicului a fost scoasa la vanzare de Premier Exhibitions Inc., compania care detine drepturile de exploatare a obiectelor aflate la bordul celebrului transatlantic. Suma pentru care aceasta colectie va fi vanduta ajunge la 189 de milioane de dolari. Epava, descoperita de exploratorul Robert Ballard in 1985, a oferit pana acum peste 5.500 de artefacte companiei Premier Exhibitions Inc., care a efectuat opt expeditii pe Titanic, incepand din 1987. Printre obiectele din aceasta colectie se afla vase delicate din portelan, tacamuri din argint, dar si un fragment de 17 tone din carena vaporului, adusa la suprafata de pe fundul Oceanului Atlantic, din zona in care Titanicul s-a scufundat, dupa ce s-a ciocnit de un aisberg, in urma cu 100 de ani. In acea tragedie si-au pierdut viata peste 1.500 de persoane, scrie Click.

Cadavrele umane, cheia vindecarii unor boli grave. Descoperirea care a luat Nobelul pentru Medicina. Atunci cand se instaleaza moartea clinica, primii care se opresc sunt plamanii, urmati de inima. Insa chiar la intervale lungi de timp dupa deces, mici grupuri celulare continua sa traiasca in interiorul organismului, timp de cateva zile sau chiar saptamani. Cercetatorii au reusit sa recolteze astfel de celule din scalpul si creierul unor cadavre umane si le-au readus in stadiul initial, nespecializat, de celule stem. Aceasta practica poate conduce la dezvoltarea de noi terapii pe baza de celule stem si poate oferi noi informatii importante despre maladii precum schizofrenia si retardul mintal, sau modificari comportamentale de tipul autismului, anunta EVZ.