Balena care a invatat sa ''vorbeasca'' la fel ca oamenii. Balena, crescuta alaturi de delfini la Fundatia pentru mamifere marine din San Diego (SUA) si aflata in contact permanent cu oamenii, a dezvoltat un limbaj total diferit de al ''suratelor'' sale. ''Observatiile noastre arata ca balena si-a modificat tehnicile vocale pentru a scoate sunete similare vorbirii. Un asemenea efort arata motivatia de a stabili un contact'', a declarat cercetatorul Sam Ridgway. Integral in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Iti vine sa crezi? Un barbat si-a dat sotia in judecata pentru ca era urata si a castigat. Barbatul a fost foarte indragostit de sotia sa pana in momentul in aceasta a nascut primul lor copil. Pe langa faptul ca fetita nou-nascuta nu semana deloc cu el, sotia lui s-a transformat total dupa nastere si nu mai semana deloc cu cea pe care Feng o luase de nevasta, relateaza Cancan.

Se automutileaza ca sa se purifice. Imagini socante din Thailanda, unde zilele acestea se desfasoara, la Phuket, Festivalul Vegetarian. In dorinta de a se purifica spiritual, oamenii se automutileaza prin metode cat mai dureroase. Astfel, in timp ce unii calca cu talpile goale pe carbuni incinsi sau pe sabii, altii aleg sa isi infinga in piele diverse obiecte, scrie Libertatea.

Doua indience au castigat 78 de euro in 40 de ani de munca si nu au avut niciodata o zi libera. Vezi ce meserie aveau. Cele doua indience, ambele in varsta de 59 de ani, au lucrat in ultimii 40 de ani la Institutului Guvernamental de Pregatire a Profesoarelor din sudul Indiei, unde au curatat toalete. Desi munca lor nu era deloc usoara, ele erau platite anual cu doar 180 de rupii, echivalentul a 2,60 de euro, informeaza Cancan.

El este catelul cat sticla de oja. Suni e un micut terrier care cantareste doar 100 de grame si arata cu putin mai mare decat o sticla cu oja. Stapana lui, Anna Pohl, din Jarocin, Polonia, se bucura ca veterinarii i-au garantat ca nu mai creste si a facut deja apel la Cartea Recordurilor pentru a-l inscrie la categoria cel mai mic caine din lume, scrie Click.

Emotionanta legatura dintre un pusti care avea frica de spatiile libere si care a fost vindecat de un catel cu trei picioare.

Owen Howkins s-a retras din activitatile sociale in momentul in care a realizat ca o boala rara il face diferit fata de ceilalti copii de la scoala. Owen sufera de sindromul Schwartz-Jampel care-l face sa aiba in permanenta muschii incordati si din cauza caruia ii este frica sa vorbeasca cu ceilalti oameni si sa-si paraseasca casa din Basingstoke. Continuarea in Cancan.