Cinci copii cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. Albert Einstein este recunoscut pentru mintea lui stralucita si un coeficient de inteligenta greu depasit. Cu toate acestea, Business Insider a realizat o lista cu topul celor mai inteligenti copii, al caror IQ este peste 160, atat cat avea Einstein, autorul teoriei relativitatii. Pranav Veera este un pusti din SUA, care la 6 ani are un IQ de 176 de puncte. Acesta poate recita numele presedintilor americani in ordine cronologica, poate spune alfabetul invers, iar daca i se da o data oarecare dintr-un an, poate calcula ce zi a saptamanii era atunci, relateaza Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Are 113 ani si 91 cm inaltime. Micuta indianca, din orasul Bhopal, a inceput sa isi ia pensia abia cand a implinit 101 ani pentru ca se aciuase pe langa casa unui om avut. Intrebata la un moment dat cati ani are, ea a socat intreg oraselul. Imediat i s-a cerut certificatul de nastere si Zeenat a fost propusa pentru un loc in Guinness Book, scrie Click.

I s-a ordonat sa omoare un rechin de 6 metri! Vezi ce s-a intamplat dupa 30 de minute in apa. Dean Stefanek este un scafandru australian care lucreaza la o ferma de peste ton. Acesta a fost chemat sa omoare un rechin urias, dupa ce acesta a patruns in ferma dupa ce a mancat plasele de protectie. Vezi pe Sport.ro

A produs 652 de litri de lapte in doar 9 luni. Alicia Richman, din Granbury, Texas, a fost omologata de expertii Guinness drept cea mai productiva mama a tuturor timpurilor dupa ce a donat 326 de litri de lapte in doar 9 luni. Recordul precedent a fost de doar 200 de litri. ''Ce sa fac cu atata lapte?! Simteam ca sunt un izvor care nu se mai termina. Asa mi-a venit ideea sa donez laptele pe care copilasul meu nu il mai putea papa!", a declarat Alicia, de 28 de ani. Continuarea in Click.

Cea mai controversata reclama a saptamanii: Iisus gol, in pat cu Fecioara Maria. Un Iisus rocker si dezbracat, o cutie de pizza si Fecioara Maria intinsa in pat! Asta e reteta perfecta daca vrei sa scandalizezi o intreaga comunitate crestina. O companie din Noua Zeelanda a reusit. Un tanar rocker cu par lung si o multime de bratari pe maini il interpreteaza pe Iisus. Sta in pat asemeni lui Iisus in momentul crucificarii: cu mainile intinse si cu picioarele impreunate. Integral in Click.