Pictoriale fierbinti pentru sicrie...reci. O firma de pompe funebre din Polonia a publicat, in cadrul unui calendar pentru 2013, fotografii inedite. Imaginile provocatoare, in care apar tinere dezbracate, pozand in diferite ipostaze biblice, au starnit nemultumirea Bisericii Catolice. In replica, patronul firmei, Zbigniew Lindner, s-a aparat spunand ca ideea acestei campanii a venit de la fiul sau, care s-a gandit sa ofere publicului si ceva "fierbinte", alaturi de banalele cosciuge: frumusetea fetelor poloneze. Firma a beneficiat de publicitate din belsug, dar Biserica Catolica din Polonia e de parere ca produsul publicitar e nepotrivit si ca moartea ar trebui sa fie tratata cu solemnitate, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Scheletul unui "vampir", descoperit in Marea Britanie. Desi multa vreme s-a crezut ca existenta vampirilor este o legenda, raportul unor arheologi spune povestea descoperirii unui schelet, datand din perioada 550-700 i.Hr., ingropat in orasul Southwell. Detaliul care frapeaza, in cazul acestei descoperiri, este faptul ca scheletul descoperit de arheologi avea tepi din metal infipti in umeri, in inima si in zona gleznelor. Se crede ca, la inmormantarea presupusului vampir, oamenii au recurs la aceste metode barbare pentru a-l impiedica pe cel pe care il credeau periculos sa invie din morti. Scheletul a fost gasit de arheologul Charles Daniels care i-a cautat, in gluma, inclusiv faimosii colti de vampir. O alta traditie incurajeaza aceste practici in ideea ca mortul ar putea deveni strigoi, mai ales daca a decedat in conditii mai putin obisnuite, noteaza Click.

Un batran a gasit un mesaj din Al Doilea Razboi Mondial. Specialistii nu stiu sa-l descifreze. In timp ce isi renova casa, un batran din Marea Britanie a facut o descoperire incredibila. Acesta a gasit in cosul semineului scheletul unui porumbel mesager. Barbatul a boservat ca de piciorul porumbelului era agatat un mesaj secret din al Doilea Razboi Mondial, ascuns intr-un cilindru din metal. "In timp ce curatam cosul, am gasit oasele unei pasari. Am scos mai intai pieptul, capul, apoi si un picior, de care era prins un cilindru. Mi-am dat seama ca e un porumbel mesager. Cand am vazut cilindrul rosu m-am intrebat daca nu cumva contine un mesaj secret. Si am avut dreptate", a spus David. Batranul locuieste langa hotelul Reigate, unde generalul britanic Bernard Montgomery a planuit debarcarea in Normandia in al Doilea Razboi Mondial. In acelasi hotel, generalul avea o escadrila de porumbei antrenati sa duca mesaje intre sefii armatei. Porumbelul gasit de David a fost expediat de un sergent W. Stott catre un misterios destinatar cu numele de cod X02, conform stirileprotv.ro

Cel mai mare bordel din Europa va fi deschis la Viena! Nu o sa iti vina sa crezi cate prostituate profesioniste vor lucra acolo! Bordelul din Viena va fi deschis la initiativa lui Peter Laskaris, un cunoscut om de afaceri vienez, care a decis sa investeasca o suma colosala in acest proiect. Peter Laskaris sustine ca investitia in acest mega-bordel va depasi suma de 16 milioane de euro si ca va fi singurul loc din lume unde clientii se pot bucura de cele mai bune servicii de acest gen. Bordelul va fi construit dupa modelul unui mall iar clientii vor putea admira prostituatele in vitrina. Complexul va fi dotat totodata cu camere de hotel, o sala de sport, un solar si un coafor. Pentru a oferi intimitate maxima, bordelul va fi inconjurat de un zid de trei metri inaltime, anunta Cancan.

S-a inventat masina TRANSPARENTA care ajuta soferii sa parcheze. Intr-unul din filmele cu James Bond, celebrul agent 007 conducea o masina transparenta de-a lungul unui lac inghetat. Astazi, japonezii au inventat un vehicul "transparent" care proiecteaza lumea exterioara in interior. Designul masinii a fost creat la Tokyo cu scopul de a-i ajuta pe soferi sa parcheze, proiectand o vedere panoramica a zonei care include persoane, animale sau obiecte "invizibile" pentru oglinda retrovizoare. Modul de functionare este relativ simplu: doua camere de filmat capteaza imagini panoramice care ii arata soferului ce se afla imprejurul masinii sale. Imaginile sunt prelucrate pe computer si se reflecta pe scaune, pentru a crea iluzia de transparenta, cel putin din unghiul din care priveste soferul. Unul dintre producatorii japonezi de autovehicule a anuntat deja ca planuieste sa inceapa productia, scrie Click.

Rasplata inedita a unei profesoare fericite pentru ca elevii ei au luat note mari la test. Satula de elevii ei care nu invatau deloc si luau note foarte mici, o profesoara din China a reusit sa ii motiveze sa se apuce de studiat promitandu-le ca daca vor face asta atunci se va imbraca provocator.Probabil ca toti profesorii din lume se confrunta macar o data in cariera lor cu scolari care nu vor deloc sa invete si au cu totul alte preocupari. Desi acestia incearca diverse tactici pentru a-si motiva elevii, majoritatea se lasa pagubasi. O profesoara din China se pare ca a gasit solutia. Ea le-a promis elevilor ca se va imbraca provocator, intr-o uniforma de menajera, daca vor lua note mari la urmatorul test. Tactica ei a functionat, iar scolarii, din dorinta de a-si vedea profesoara in ipostaze inedite, s-au pus cu burta pe carte si au luat cu totii note mari, informeaza stirileprotv.ro