Femeia asta e disperata dupa tot ce inseamna brandul "Hello Kitty". Recordul ei e greu de batut. "Hello Kitty" are milioane de fani peste tot in lume, dar niciunul nu este mai indragostit de celebra pisicuta ca Asako Kanda. Femeia in varsta de 39 de ani din Japonia are o colectie uluitoare de 4.500 de obiecte toate cu emblema Hello Kitty. Fascinatia pentru personajul fantastic a debutat in perioada claselor primare din scoala. Pe atunci cumpara maruntisuri, gen creioane si gume de sters. De la 11 ani, obsesia a devenit totala. Tot ce facea la scoala se rezuma la Hello Kitty. Asako nu a trecut peste obsesia ei nici dupa ce a depasit adolescenta. Lumea o numeste infantila sau rade de ea, dar Asako a intrat in Cartea Recordurilor cu cele 4519 obiecte cu brandul Hello Kitty, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A facut 13 copii pentru altele, a incasat 350.000 de euro. La 46 de ani, Carole Horlock s-a decis sa-si incheie cariera de mama-surogat. Dupa ce le-a nascut pe Megan (19 ani) si Steffanie (22 de ani), Carole Horlock, de 46 de ani, a simtit ca este facuta pentru a aduce pe lume copii. A nascut 15 si acum vrea sa iasa la pensie. Click! v-a relatat pe larg in septembrie povestea celei mai "productive" mame din lume. Acum femeia s-a hotarat: cel de-al 13 copil facut la comanda, contra sumei de 19.000 de euro (85.000 de lei) este ultimul pe care il va mai naste. Cariera de mama-surogat a inceput-o in 1995, dupa ce a citit un anunt la ziar, anunta Click.

Cel mai mare bordel din Europa angajeaza prostituate. Peter Laskaris, un afacerist austriac proprietar al unui faimos bordel, a demarat, langa Viena, constructia celei mai mari case de placeri din Europa. El a declarat ca investeste peste 15 milioane de euro in stabiliment si in personal, iar marea inaugurare va avea loc la inceputul anului 2014. Patronul, Peter Laskaris, a anuntat ca a inceput interviurile pentru angajarea a 150 de prostituate, care vor lucra in schimburi. "Ma astept sa avem zilnic circa 1.000 de clienti, care vor beneficia de cele mai bune conditii si de cele mai profesioniste fete", a declarat milionarul, care a prezentat presei internationale cum va arata bordelul, informeaza Libertatea.

Ce scarbos! O companie aeriana chineza isi angajeaza pilotii si dupa proba de mirosit la subrat. Aceasta companie a dat nastere la controverse dupa ce s-a aflat ca viitorii piloti sunt testati la proba mirosului de la subsoara. Cei care aplica pentru joburi sunt mirositi la subrat de angajati ai companiei pentru a verifica daca vin miresme deranjante. Hainan Airlines a decis ca toti incepatorii ce vin la pregatire sa se supuna acestei probe, una dintre multele pe care acestia au fost nevoiti sa le treaca. Le-a mai fost testata vederea, inaltimea ce nu trebuie sa depaseasca 1,87 metri si nivelul limbii engleze. Totusi, picarea testului mirosului inseamna excluderea de la interviu, scrie Cancan.

Tu ai curaj sa-ti dai drumul pe tobogan de la etajul 14? Cel mai inalt tobogan din lume, si totodata cel mai inspaimantator, se numeste Insano si a fost construit in Fortaleza, Brazilia. Are inaltimea de 41 de metri, cat un bloc cu 14 etaje, iar curajosii care isi dau drumul pe el ajung la viteza de 105 kilometri pe ora inainte de a se scufunda in apa. Construit in 1989, cel mai inalt tobogan, recunoscut de Cartea Recordurilor, atrage curajosi din intreaga lume. Inainte de a-si lua avant, curajosii au parte de un peisaj mirific de pe malul Oceanului Atlantic, anunta Click.

Cinci japoneze simpatice si inocente. Vezi care e detaliul indecent! Fetele imbracate in uniforma au iesit probabil de la scoala si au mai ramas putin in curtea institutiei de invatamant, ca sa se relaxeze. Au vrut sa imortalizeze momentul, dar in fundal au surprins o imagine care strica toata povestea. Un barbat s-a dezbracat in vazul lumii si statea aparent nedumerit, cu pantalonii dati jos si fara tricou. Pe langa faptul ca exhibitionistul a cosmi-o grav, dezbracandu-se in fata scolii de unde se vad iesind mai multe fete, el a fost cu atat mai dizgratios cu cat se poate vedea foarte bine ca are... sani, informeaza Libertatea.