Cercetatorii brazilieni vor sa cloneze opt specii pe cale de disparitie. Brazilia vrea sa cloneze exemplare din speciile amenintate, printre care jaguarul, furnicarul sau bizonul, scrie Newscientist.com. Institutul de cercetari agronomice Embrapa si gradina zoologica din Brazilia au strans deja 420 de probe de tesut de la opt specii: jaguar, lup cu coama, tamarin-leu, caine de tufis, furnicar, bizon si cerb Mazama. Newscientist. com scrie ca respectivele specii nu sunt deocamdata pe cale de disparitie, insa brazilienii vor sa profite de timpul ramas pentru a face teste, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Satena asta le poate da lectii dansatoarelor de la Rio! Uite cum da din fund ca o brazilianca adevarata. O noua moda a aparut pe internet printre fetele tinere si dornice de afirmare. Ca sa se faca remarcate printr-o modalitate facila, adolescentele dotate cu un calculator si o camera web danseaza provocator si isi posteaza filmarea pe net ca sa adune cat mai multe aprecieri din partea amatorilor de senzatii tari, relateaza Cancan.

Detaliul pe care Hitler voia sa nu il observi: cum arata aceasta fotografie inainte sa fie retusata de propaganda oficiala. Pentru prima oara, publicul larg are ocazia sa vada una dintre cele mai controversate imagini "prelucrate" din istoria fotografiei. Muzeul Metropolitan din New York gazduieste zilele acestea o expozitie in care este prezentata o fotografie cu Adolf Hitler care le-a fost prezentata germanilor de propaganda oficiala inainte de izbucnirea cxelui de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Gandul.

Cercetatorii au gasit animalul cu cele mai multe picioare. Ai idee cate are? Miriapodul a fost botezat Illacme plenipes (care inseamna ''cu cele mai multe picioare'') si a fost descoperit in padurile de stejar din San Francisco. Conform cercetatorilor, femelele au "in jur" de 750 de picioare, pe cand masculii ajung la 562 de picioare, in conditiile in care un miriapod obisnuit are 100 de membre. Integral in Libertatea.

Guit! Porcu' a-nvatat sa zboare! De cum rasare soarele si pana cand apune, porcii lui Huang Demin, de 48 de ani, din satucul Guanshan intra in priza. Guita din toti rarunchi ca vor sa se arunce de pe trambulina. Vrand-nevrand fermierul se conformeaza si ii insoteste pe helesteu ca altminteri nu are pace, scrie Click.

A dat 2.000.000 $ sa faca sex cu 40 de femei intr-o noapte. Exista probabil multi oameni cu apetit sexual dat peste cap, insa putini isi permit sa arunce pe masa doua milioane de dolari sa faca sex cu 40 de femei deodata. Denis Hof, patronul celebrului bordel Moonlite Bunny Ranch, din Nevada, credea ca le-a vazut pe toate in 17 ani, de cand se ocupa cu administrarea "profesionistelor", relateaza Click.