A jucat ''Call of Duty'' timp de 5 zile si jumatate si a spart recordul mondial. Un impatimit al jocurilor pe calculator din Australia a jucat ''Call of Duty'' timp de cinci zile si jumatate si a stabilit un nou record mondial, scrie Daily Mail. Okan Kaya (28 de ani) a jucat ''Call of Duty: Black Ops 2'' timp de 135 de ore si 50 de minute si a depasit vechiul record de 120 de ore si 7 minute. Integral in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Facea sex cu schelete. Incredibil! O femeie de 37 de ani din Goteborg, Suedia, a fost arestata dupa ce a fost depistata ca facea sex cu un schelet uman. El colectiona oseminte si le folosea ca jucarii sexuale. "Doresc un barbat, fie ca e mort sau viu. Vreau sa gasesc fericirea sexuala alaturi de el si sunt gata sa-mi accept pedeapsa", dezvaluise femeia pe Internet cu cativa ani in urma, relateaza click.

Dupa 10.000 de ani au iesit la lumina. Ce au gasit arheologii in Scotia. Seful echipei de arheologi, Rod McCullagh, a spus ca descoperirea din Edinburgh este foarte importanta si prezinta o asezare omeneasca, veche de 10.000 de ani. Oamenii care au locuit acolo erau vanatori si se hraneau in principal cu peste, carne de mistret si caprioara, dar si multe alune, nuci si seminte, scrie Libertatea.

Zeci de oameni s-au grabit sa retraga bani de la el, dupa ce au aflat cum functioneaza. ATM-ul Bank of Scotland a dat o eroare in folosul clientilor: dadea dublul sumei cerute de posesorii de carduri, fara sa scada din cont banii retrasi. Vestea s-a raspandit ca fulgerul si zeci de oameni s-au grabit sa retraga bani de la bancomatul cu pricina, pana la interventia politiei, care nu a mai dat voie nimanui sa efectueze operatiuni, informeaza stirileprotv.ro

Show incendiar la fereastra! Uite cum faceau plaja asta-vara doua tinere. Doua tinere au oferit un show incendiar celor care treceau pe sub fereastra lor. Incercand sa profite de zilele frumoase de vara, fetele si-au dat hainele jos, s-au asezat la geam si, fara nici o inhibitie, au stat goale, la plaja, pe pervaz. Patania a avut loc in Rusia, in ultimele zile ale lunii august. Fetele au vrut sa profite de blandetea razelor de soare si sa-si mai inchida putin culoarea pielii si au apelat la cea mai la indemana metoda. Continuarea in Libertatea.