Creatura care i-a lasat muti pe oamenii de stiinta! Nimeni nu stie ce animal e asta si cum a ajuns pe Pamant! Aris Kuna din Indonezia a iesit pe camp sa-si verifice cultura si a trait sperietura vietii sale, cand a fost atacat de o creatura pe care nu a mai vazut-o niciodata in viata lui. Nu a trecut mult pana cand animalul l-a atacat si a doua oara, insa, de aceasta data, initiativa i-a fost fatala, acesta fiind omorat de secerea unui muncitor pe plantatie. Barbatul in varsta de 75 de ani a spus ca animalul scotea niste sunete precum un porc mistret si s-a ridicat in doua picioare in timpul atacului, iar apoi a emanat un miros care s-a simtit la 10 metri departare. In timp ce satenii au analizat corpul creaturii, acestia au realizat ca nu cunosc provenienta acestuia, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Chinezii ridica cea mai mare cladire din lume in 90 de zile. Burj Khalifa, depasita cu doar cativa metri. Broad Sustainable Building, o companie de constructii din China, a facut publice planurile de a construi, in doar 3 luni, cel mai inalt zgarie-nori din lume. Imobilul e proiectat sa ajunga la 838 de metri, depasind cu 10 metri cladirea Burj Khalifa din Dubai. Avand in total 220 de etaje, 104 lifturi si 838 de metri, "Sky City" va fi ridicat in Changsha, sud-estul tarii. Va gazdui 17.400 de persoane, hoteluri, spitale, scoli si spatii pentru birouri. Constructia ar urma sa inceapa in ianuarie 2013. Desi planurile initiale vorbeau de un termen de sapte luni, jurnalistii de la Daily Mail sustin ca proiectantii si-au propus ca totul sa fie gata in 90 de zile, anunta Click.

A murit in cel mai stupid mod posibil, din cauza unui peste! Uite cum a fost posibil asa ceva! Un pescar din Brazilia a suferit un sfarsit tragic si apropae stupid dupa ce a pus un pariu ciudat cu prietenii lui. Omul se afla la pescuit pe o plaja in orasul Icapui unde a scos din apa un peste plat, numit in limbaj popular "limba de mare". Prietenii sai l-au provocat sa tina pestele intre dinti timp de un minut insa animalul a reusit sa scape si a sarit in gatul omului. Potrivit The Sun, pestele s-a blocat in traheea pescarului si acesta a inceput sa se sufoce. In mod ciudat, omul a reusit sa se urce in masina si sa plece catre spital insa a decedat la scurt timp dupa ce a ajuns acolo, informeaza Cancan.

Si-a desfigurat chipul. Cum arata inainte si dupa operatia estetica. Aparitia operatiilor estetice au venit la pachet cu nenumarate beneficii, dar si lucruri negative luand in considerare aspectul fizic al celor care au exagerat cu aceste interventii chirurgicale. Un alt caz face senzatie pe internet, cel al unei tinere care in loc sa se infrumuseteze si-a compromis definitiv aspectul fetei. In ciuda faptului ca tanara arata bine inainte de aceasta interventie chirurgicala, dupa a ajuns sa arate ca o adevarata caricatura, scrie Kanal D.

Sute de minore si-au facut operatii estetice la organele genitale, pentru infrumusetare! Vezi explicatia medicilor! Un studiu realizat recent a conchis ca sute de adolescente cu varsta mai mica de 14 ani au apelat, cu acordul parintilor, la interventii chirurgicale de infrumusetare a organelor genitale. Studiul a fost realizat in Marea Britanie unde, in ultimi sase ani, au avut loc 343 de astfel de operatii iar unele dintre cele care si le-au dorit nu aveau mai mult de noua ani. Medicii sunt de parere ca aceasta statistica denota faptul ca minorele din Marea Britanie sunt din ce in ce mai emacipate, avand in vedere ca o astfel de operatie costa in jur de 2.500 de Lire Sterline. "Nu stim deocamdata care sunt motivele pentru care acesti copiii au avut nevoie de astfel de opreatii, insa anomaliile vaginale care ar putea fi corectate cu astfel de operatii sunt intalnite foarte rar", a declarat unul din medici, anunta Cancan.