Vecinii ucraineni inchiriaza locuri intr-un buncar celor care vor sa scape de Apocalipsa! Pretul variaza in functie de .... sex. Ucrainenii au scos la inchiriere cateva camere intr-un buncar pentru cei care vor sa scape cu viata dupa data de 21 decembrie, cand se presupune ca vine Apocalipsa. Astfel, cine vrea un loc sigur si crede ca Terra este amenintata de un mare pericol, poate sa-si inchirieze un loc in buncarul din Ucraina. Preturile variaza in functie de sex. Barbatii trebuie sa plateasca 10.000 euro, iar femeile doar 7.000 euro, daca vor sa sfideze moartea, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a plimbat complet dezbracat prin muzeu. Imagini incredibile cu exhibitionistul de la Viena. Expozitia "Nude Man", despre evolutia nudului masculin de-a lungul secolelor, care este gazduita la Leopold Museum din Viena, nu inceteaza sa starneasca polemici. Cel mai recent eveniment care a avut loc in cadrul expozitiei este aparitia unui vizitator care s-a dezbracat si a umblat complet gol printre toti cei prezenti. Este vorba despre un turist german care, conform purtatorului de cuvant al muzeului, si-a dat brusc hainele jos si a inceput sa se plimbe astfel prin muzeu, umbland asa pana a fost blocat de agentii de securitate. Acestia l-au obligat pe exhibitionist sa se imbrace, anunta Click.

Cea mai tare familie de pitipoance. Fotografiile te lasa cu gura cascata. Toata lumea stie definitia pitipoancei, insa o familie formata din doua fiice plus mama din Rusia a intrecut orice limita, chiar si a pitipoancelor. Cele trei realizeaza adevarate sedinte foto, care mai de care mai bizare, bineinteles imbracate ca niste Barbie, in rochite sau pantaloni cat mai mulati, roz, cu parul blond, lung si cu atitudinea specifica papuselor din plastic. Fotografiile dovedesc inca o data ca aceasta "specie" a invadat planeta, iar Rusia nu face exceptie, informeaza Kanal D.

Te crezi un sofer adevarat? Nu spune asta, pana nu conduci in Rusia! Compilatia despre manevre dubioase, masini supraincarcate si intalniri neasteptate pe sosea, va vor face o idee ce va va lasa cu gura cascata despre cum este sa conduci in Rusia. Daca aveati nevoie de un boost de adrenalina pentru ziua de astazi, clipul de mai jos pica la fix. O serie de accidente periculoase si depasiri la limita, va vor tine cu sufletul la gura. Puteti sa va simtiti norocosi ca nu sunteti nevoiti sa conduceti pe astfel de drumuri si sa traiti astfel de senzatii de fiecare daca cand va urcati la volan, scrie Cancan.

Cercetatorii belgieni avertizeaza: alergatul te prosteste. Un studiu de ultima ora realizat de cercetatorii belgieni de la Universitatea Vrije din Bruxelles arata ca cei care fac jogging in zone aglomerate, cu trafic intens, pot suferi tulburari mentale, potrivit "Daily Mail". In urma unor experimente s-a constatat ca oamenii care fac jogging in orase sufera in timp de un declin al inteligentei. La studiu au participat doua grupuri de persoane, unul care a facut jogging in mediul urban, celalalt in mediu rural, timp de 12 saptamani. La sfarsitul perioadei, acestea au fost testate si s-a constatat ca cei care au facut jogging in oras prezentau o inflamatie a creierului care poate duce la tulburari mentale, anunta Click.

Misterioasa piramida din Pitesti ridicata pe vremea lui Ceausescu. La marginea Pitestiului, ascunsa de priviri indiscrete, o constructie bizara se ridica in mijlocul pustietatii. E veche, ruginita, abia se mai tine. O zaresti din fuga masinii, pe centura orasului. Dar, ca sa ajungi la ea, trebuie sa strabati statia de epurare, sa te invirtesti printre bazine cu apa murdara, clipocinda, sa infrunti mirosul greu. Mergi tot spre Est, catre malul Argesului. Si, dintr-o data, o vei vedea. E o piramida de metal si sticla. O copie fidela a Marii Piramide a lui Keops. La scara 1 pe 10. A fost ridicata in anii 80 ai secolului trecut. Si are o poveste incredibila. O poveste despre mintea umana care provoaca Necunoscutul, despre minuni stiintifice si fenomene la limita cunoasterii. Cindva, aceasta piramida a fost un laborator de cercetare avansata. Astazi, usile sale sint zavorite. Praful si uitarea se astern in straturi tot mai groase. Privind-o, te simti Stalker in Zona lui Tarkowski, adunind din gunoi fragmente de tehnologie extraterestra. Cine a facut picnic la marginea drumului ? O femeie uluitoare pe nume Marioara Godeanu. Integral pe Neinfrantii.