Chinezii, care au construit un hotel de 30 de etaje in 15 zile, au un nou proiect: un zgarie-nori de 220 de etaje in 90 de zile! Dupa ce au atins recordul construind anul trecut in doar 15 zile un hotel de 30 de etaje, chinezii vor sa se intreaca si planuiesc sa ridice un zgarie-nori de 220 de etaje in doar 90 de zile. Incredibil, dar adevarat! China va construi in mai putin de 3 luni un imobil gigant de 220 de etaje. Este vorba despre cea mai inalta cladire din lume, care se va numi Sky City (Orasul Cerului), va avea 838 metri in inatime si 220 de etaje. Constructorii promit ca vor termina cladirea, situata in orasul Changsha, in 90 de zile. Firma de constructii a dezvaluit ca pentru a reusi sa termine imobilul la timp va trebui sa ridice cinci etaje pe zi. Aceasta a apelat la aceeasi ingineri care au lucrat si pentru ridicarea hotelului de 30 de etaje din Burj Khalifa in doar 15 zile. Lucrarile la fundatia zgarie-norului au inceput la sfarsitul lunii noiembrie si se preconizeaza ca Sky City va fi gata prin martie. Constructorii mai asigura ca cladirea va rezista fara probleme unui cutremur de 9 grade magtitudine, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O tanara din Scotia are sani imensi si tot ii mai cresc! Stephanie Fox este o tanara din Scotia in varsta de 21 de ani. Are ceea ce si-ar dori multe femei, si anume sani foarte mari care nu se opresc din crestere, insa ea se plange. Scotianca a explicat ca bustul ei impresionant sunt o povara, informeaza bucatarescu.ro. Nu poate sa iasa in public fara sa auda tot felul de obscenitati legate de decolteul ei. Este nevoita sa isi faca numai haine pe comanda. In plus, Stephanie este nemultumita ca, din cauza sanilor ei voluptuosi nu-si poate gasi un iubit, anunta Click.

Wow! Uite ce de bani face un Mos Craciun in Statele Unite! Nu pare a fi foarte greu sa fii Mos Craciun si se fac chiar bani frumosi din acest lucru. Astfel, in America un barbat poate castiga intre 150-250 de dolari pe ora la petrecerile private daca se deghizeaza si joaca rolul celui mai darnic mos din lume. In ultimii ani au aparut academii pentru Mosi Craciuni (Santa Academies), contra cost, iar cei care le conduc sustin ca numarul cursantilor si al cererilor de inscriere a crescut in ultimul an. Cei mai cautati mosi sunt cei care au ajuns la varsta pensionarii si seamana deja cu celebrul Mos Craciun: au barba alba si lunga si parul alb, informeaza Libertatea.

S-a inventat laptopul pentru oamenii lenesi! Esti curios sa vezi cum arata? Japonezii au inventat un accesoriu inovator pentru oamenii lenesi care nu au chef sa se ridice din pat pentru a intra pe net. Gadget-ul este ideal pentru cei care vor sa-si petreaca toata ziua in pat si care nu-si doresc sa iasa din asternuturi nici macar pentru a-si citi mailurile. Dispozitivul a fost creat de o companie din Japonia si cu siguranta se va bucura de un mare succes. Acesta le ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si faca treaba pe laptop, in timp ce stau intinsi in pat, scrie Cancan.

In loc sa il taie de Craciun, doarme cu el in pat. L-a cumparat ca porc miniatural, la inceputul anului. Numai ca grohaitorul James s-a facut un ditamai porcul si ar fi numai bun de taiat la Craciun. Stapana lui doarme cu el in pat si il duce la plimbare. Australianca Anna Furlong, in varsta de 22 de ani, locuieste impreuna cu porcul James in suburbia Redfern a metropolei Sydney. Animalul, care cantareste 71 de kilograme, a devenit deja o celebritate locala. Anna iese la plimbare cu grohaitorul, care cauta cu disperare macar putin noroi ca sa se tavaleasca in voie. Insa stapana, care il adora, il tine din scurt, fiindca, la intoarcere, James urmeaza sa se lafaie in patul ei. Furlong doarme fericita impreuna cu porcul, chiar daca animalul grohaie intruna pana se culca, anunta Click.

Si-a luat Ferrari la ora 8, la 10 a facut-o praf. Masinile puternice nu sunt pentru oricine. Acest lucru l-a aflat pe pielea lui un tanar care si-a achizitionat un Ferrari si dupa doua ora a facut un grav accident si a distrus bolidul. Un tanar din Palma de Mallorca a reusit sa uimeasca pe toata lumea dupa ce si-a cumparat un Ferrari 458 Spyder in valoare de 300.000 de euro si in doua ora masina a devenit un morman de fiare. Accidentul a avut loc pe soseaua MA-3470, dintre Alcudia si Murtetar atunci cand din cauza vitezei excesive tanarul a pierdut controlul masinii si s-a lovit de parapet. Trecusera doar doua ore de cand achizitionase masina, informeaza Libertatea.