Apocalipsa se amana: 5,5 miliarde de oameni "vor muri in urmatoarele decenii". Cu sau fara legatura cu data de 21.12.2012, un investitor american de top, Jeremy Grantham, a publicat recent o perspectiva ingrijoratoare pentru viitorul umanitatii. Grantham crede ca locuitorilor planetei a depasit cu mult capacitatea planetei de a ne sustine: Terra ar putea hrani doar 1,5 miliarde de oameni. Restul... vor muri de foame! Grantham crede ca planeta poate sustine doar 1,5 miliarde de oameni, fata de 7 miliarde cati sunt acum pe Pamant, un numar care se indreapta cu pasi repezi spre 10-12 miliarde de persoane. Pentru ca ajungem sa epuizam resursele finite ale unei materii prime, care este critica pentru capacitatea noastra de a produce mancare: rezerva de fosfor, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un raport sexual, in parc, a dat-o de gol: vezi cum facea rost de bani o femeie din California! Modupe Adunni Martin lucra ca paznic la liceul Sequoia Union. In februarie 2009, ea a declarat ca s-a accidentat la glezna in timpul serviciului si nu a mai lucrat, ca sa beneficieze de indemnizatia de invaliditate. Femeia folosea carje, de fiecare data cand se ducea la doctor, pentru control, scrie Daily Mail. Suspiciosi, angasatii de la compania de asigurariri, care ii platea banii, au angajat un detectiv, care sa o urmareasca pe femeie, care a fost zarita mergand, de multe ori, fara sa se foloseasca de ajutorul carjelor. Mai mult decat atat, tanara a fost observata purtand tocuri si chiar alergand in parc, unde s-a si intalnit cu iubitul ei si a intretinut relatii sexuale, anunta Click.

Ce de bani pe fundul ei! Pippa Middleton a primit 600.000 de dolari pentru a deveni reporter de televiziune. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a primit din partea postului american de televiziune NBC o oferta de 600.000 de dolari pentru a deveni reporter. Din primele informatii, sora ducesei de Cambridge ar putea sa colaboreze cu producatorii emisiunii de televiziune "The Today Show", pentru care va prezenta diverse evenimente regale care au loc in Marea Britanie. Astfel, aceasta ar urma sa primeasca 600.000 de dolari pentru 20 de apritii televizate pe an, ceea ce inseama 30.000 de dolari pentru fiecare aparitie. "Directorii de la NBC vor ca Pippa sa devina corespondent special al postului, in 2013. Si-au dat seama ca ea are un potential urias, datorita legaturilor de rudenie cu familia regala si popularitatii deosebite de care se bucura dupa ce fotografiile ei, realizate la nunta regala din 2011, au devenit cunoscute in lumea intreaga", a declarat o sursa pentru publicatia Sunday Mirror, informeaza Libertatea.

Top 10 cele mai frumoase locuri de pe glob care chiar exista si te vor umple de bucurie. Locurile fantastice exista nu numai in filme sau in povestile cu zane, ci si in lumea noastra reala. Ele sunt multe, cu sutele, poate chiar miile, si din pacate nu pot fi incadrate toate intr-un top asa de restrans, scrie Cancan.

Reprezentatii IBM: "Peste 5 ani, computerele vor avea cele 5 simturi si vor percepe lumea la fel ca oamenii". Tehnologia evolueaza foarte rapid si computerele vor lua incet si sigur locul oamenilor. Reprezenzantii IBM spun ca peste 5 ani, computerele vor avea toate cele cinci simturi si vor percepe lumea inconjuratoare asemanator cu oamenii. Periodic, cei de la IBM anticipeaza printr-o serie de proiectii viitorul industriei IT. Recent, acestia cred ca in cinci ani un utilizator care va dori sa cumpere imbracaminte de pe internet va putea simti materialul numai prin atingerea ecranului. "Nu vorbim despre ecrane pufoase. Nu va trebui sa va duceti Samsungul la curatatorie", a declarat vicepresedintele IBM Bernie Meyerson. Acesta a adaugat: "Credeti ca sunteti pe cale sa raciti? Peste 5 ani, veti putea respira catre smartphone pentru a afla", anunta Libertatea.

​Pentru nostalgici: Cum arătau petrecerile studenţeşti de altă dată. Se spune că studenţia este cea mai fericită perioadă din viaţa unui om. Este cineva împotrivă? Hai să depănăm nişte amintiri aruncând o privire pe galeria foto alăturată. Indiferent de perioadă, regim politic sau zonă georgrafică, studenţii au demonstrat dintotdeauna că ştiu să se distreze. Pentru nostalgici, prezentăm o galerie foto cu petrecerile studenţeşti de altădată. Diferă cu mult de fotografiile postate acum pe site-urile de socializare? Voi ce amintiri aveţi din studenţie? Fotogalerie pe Realitatea.net.