18 decembrie a fost o zi importanta pentru Gigi Becali. Ales al neamului pe listele USL, "speranta liberala" a fost in Parlament unde a reusit a-i socheze pe cei prezenti atit prin gesturi, cit si prin declaratiile pe care le-a facut :)

Foto:

Becali vrea sa schimbe juramantul din Parlament cu "3-4-5-7 cuvinte" pentru ca el "trebuie sa iasa din decor" (Mediafax)

"Este un juramant standard, dar eu cu siguranta ii voi adauga ceva care sa faca parte din acelasi context, tot aceeasi idee, dar cu 3-4-5-7 cuvinte, nu stiu cate or fi in plus. Voi stiti: eu trebuie sa ies din decor", a spus Becali.

In prima lui zi ca deputat, Becali a reusit sa socheze iar prin atitudinea rasista: "Maximum un negru la Steaua!" (GSP)

Gigi Becali a spus ieri ca Bokila si Tembo n-ar putea veni amindoi in Ghencea pentru ca nu-si doreste mai mult de un fotbalist de culoare la echipa.

Nu e prima oara cind Becali face trimitere la culoarea pielii unui fotbalist. Ultima oara s-a intimplat in vara, cind a fost propus la Steaua un jucator de la Saint-Etienne, Sinama Pongolle.

Reactia lui Becali? "Un agent mi l-a propus. Nicolita mi-a spus ca Pongolle era incredibil. Dar aici nu face fiecare ce vrea, ci doar ce vreau eu. E negru, deci... Banel a insistat, ca e crestin, ca nu stiu ce, dar daca e negru, la revedere!"

Becali la TV: "I-am spus lui Zgonea ca vreau birou mare... asa ...pufos, aurit, ca io sunt Becali... nu suport austeritatea"