Istoria Apocalipsei! In ultimii 100 de ani, trebuia s-o patim de 13 ori! Oare ce se va intampla vineri? De 2000 de ani, oamenii asteapta Sarsitul Lumii prezis de Ioan Teologul, in capitolul Apocalipsa. De atunci s-au scris mii de pagini despre acest eveniment fatidic si s-au facut tot atat de multe presupuneri. Apocalipsa scrisa de Ioan este o carte profetica, are o limba si un stil deosebit, care trebuie avute in vedere pentru aflarea sensului ei just. A fost scrisa facand apel la simbol, metafora, parabola si alegorie. Unele din acestea sunt explicate de autor, altele nu. Simbolismul cifrelor si numerelor este foarte mare: numarul Unu evoca unitatea Fiintei divine; cifra doi inseamna cele doua firi ale Mantuitorului; trei persoanele Sfintei Treimi; patru-cele patru puncte cardinale; sapte-zilele saptamanii dar mai simbolizeaza si desavarsirea; sase inseamna imperfectul; 666 inseamna maximum de rautate; trei si jumatate semnifica o durata scurta; o suta - o cantitate nu prea mare; o mie- o multime nesfarsita, o durata nelimitata, 12 aminteste de cele 12 semintii ale lui Israel, cei 12 apostoli ai neamului omenesc. In apocalipsa adversarii Bisericii sunt aratati prin animale salbatice, monstri marini sau pamantesti; institutiile anticrestine prin madularele acestor fiare, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Iubita i-a rupt penisul unuia dintre cei mai apreciati sportivi, in timpul sexului! Ray Elbe este unul dintre cei mai apreciati luptatori de la emisiunea "Ultimate Fighter" din SUA si a trecut prin momente crunte in urma cu putina vreme. El a ajuns la spital in stare de inconstienta dupa ce iubita lui efectiv i-a rupt penisul in timpul actului sexual. "In timp ce faceam dragoste, din cauza presiunii mi-a fracturat penisul. Acest lucru este cu adevarat posibil. Am vazut sange, am lesinat si m-am trezit la spital", povesteste Elbe. Insa, dupa ce a fost tratat si penisul sau a fost pus la loc in urma interventiei chirurgicale, Elbe a declarat ca are de gand sa scoata la licitatie imaginile cu penisul rupt, anunta Click.

Ce reclama bolnava! Au pus modele sexy in sicrie sa faca reclama firmei de pompe funebre. Reprezentantii unei firme de pompe funebre din Guatemala au uimit pe toata lumea dupa ce a realizat cea mai bizara reclama. "Funeraria Lopez" a realizat un clip de prezentare special de Craciun, cu craciunite sexy, sicrie si oferte care mai de care mai tentante. Tinerele au fost filmate in sicrie in pozitii sexy. "Echipa de la Funeraria Lopez stie cum e sa pierzi un om drag. Servicii 24 de ore din 24 in toate zilele din an", se aude in mesajul reclamei. Si pentru ca tacamul sa fie complet, la final apare si Mos Craciun, personajul care recomanda cu incredere "Funeraria Lopez", informeaza Libertatea.

Doi pescari, care au supravietuit 3 luni la -30 de grade, in salbaticie, sunt acuzati ca si-au mancat prietenul inghetat! Alexander Abdullaev, 37 de ani, si Alexei Gradulenko, 35 de ani, au fost salvati dupa ce si-au petrecut 3 luni, pierduti intr-o zona mai putin accesibila din Rusia, la - 30 de grade si sunt acuzati de canibalism. Pescarii au fost salvati in noiembrie, iar anchetatorii sustin ca acestia si-au mancat prietenul inghetat pentru a supravietui in acea salbaticie inghetata, din indeparata Rusie. Politia a descoperit fragmente dintr-un corp uman, ceea ce i-a determinat pe anchetatori sa creada, in prima instanta, ca Alexander si Alexei si-au omorat prietenul si l-au mancat. Ulterior, s-a ajuns la premisa ca de fapt acesta ar murit inghetat, iar cei doi barbati l-au mancat dupa ce si-a dat duhul, scrie Click.

Obama a fost "impuscat" de Spiderman! Imagine de la Casa Alba. In preajma Sarbatorilor de Iarna, Barack Obama are si timp de distractie. Mai ales dupa ce a castigat un nou mandat pentru fotoliul de la Casa Alba, in urma alegerilor din SUA, din luna noiembrie. Obama a mai scapat de stres si a gasit de cuviinta sa se joace in Biroul Oval cu un pusti al unui angajat din stafful sau. Copilul era imbracat in costumul lui Spiderman si mima o postura in care il "impusca" pe presedinte cu plasa lui. Obama s-a prefacut si el ca ar fi ramas fara scapare, in plasa de paianjen. Fotografia a fost publicata de revista Time, anunta Click.