N-o sa-ti vina sa crezi! Intr-un oras luminitele de Craciun au forma de penis. Autoritatile dintr-un orasel britanic fie nu au fost atente, fie chiar au vrut sa-i lsocheze pe localnici. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, localitatea Brighton s-a umplut de lumina. Mii de beculete de Craciun au impanzit orasul, asa cum se intampla in preajma acestei mari sarbatori. Toate bune si frumoase, numai ca beculetele adunate frumos aveau forma de penis. Localnicii au avut reactii dintre cele mai diverse, unii amuzandu-se copios, altii criticandu-i vehement pe cei responsabili de traznaia respectiva, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat si-a petrecut 9 luni intr-un copac dupa ce l-a inselat nevasta si a refuzat sa-si ceara iertare. Barbatul, cunoscut doar cu pseudonimul Sanjay, si-a surprins partenera calarind un vecin din dormitorul casei lor din Mumbai. Iar atunci cand ea a refuzat vehement sa-si ceara scuze pentru infidelitatea ei, barbatul s-a urcat de nervi intr-un copac guava si se afla acolo inca de atunci. Indianul in varsta de 25 de ani a supravietuit unei diete bazate numai pe fructe din pomul respectiv si alimente aruncat de rude aflate prin trecere. "Mananca si doarme in copac. Isi face nevoile tot de acolo", a povestit sora barbatului. Politia a comentat ca nu poate interveni pentru ca nu s-a comis nicio infractiune. "El se afla in varful unui copac de noua luni din cauza unor dispute in familie". De atunci, nevasta barbatului inselat s-a intors la parintii ei si inca nu si-a cerut scuze, anunta Cancan.

Ce faci daca te "taie" si nu ai decat WC-urile astea? Toti stim cat de neplacut este sa te apuce diareea sau sa nu te mai poti tine sa nu te "usurezi", dar sa nu ai nicio toaleta la indemana. Si chiar daca ai avea, daca este unul dintre aceste WC-uri construite absolut aiuristic, la care ba nu se inchide usa, ba usa are vedere directa la "tron", ba este atat de stramta incat abia poti incapea in interior, ti-ar trece instant orice nevoie. Galerie foto in Click.

Ai fi crezut? Ele sunt fotomodele deşi cântăresc peste 100 de kilograme! Fotomodelele sunt de obicei slabe. Ba chiar prea slabe încât dacă ar fi să te compari cu ele ai părea obez chiar dacă ai o greutate normală şi sănătoasă. Pornind de la acest principiu, un fotograf a ales să pozeze femei supraponderale. Fotograful italian Yossi Loloi, 36 de ani, a realizat o şedinţă foto inedită. A pozat câteva femei care au cu multe peste 100 de kilograme. Mai mult, le-a pozat goale, astfel încât să nu aibă ocazia să îşi ascundă defectele fizice sub haine. Loloi s-a săturat să vadă numai fete-băţ prin reviste, la televizor şi pe afişele stradale, astfel încât a dat în extrema cealaltă. Nu a pozat fete cu o greutate normală şi puţin peste medie, ci unele care sunt de-a dreptul obeze, scrie Libertatea.

Cea mai ciudata tulburare de alimentatie: un baietel pofteste la orice, de la covoare la pietre. Pustiul in varsta de 5 ani este un subtirel, dar in ciuda aspectului are un apetit urias, pentru obiecte de orice natura. Rara lui tulburare se defineste prin dorinta pentru textura nicidecum pentru gust. Mananca orice de la perdele si covoare pana la hartie si pietre. De Craciun el a primit un cadou special: o camera a lui pe care nu o poate manca sub nicio forma. Mama lui s-a chinuit in ultimele 12 luni sa stranga o suma mare de bani pentru a-i pregati aceasta camera speciala baiatului ei autist ce-l va tine in siguranta, dar mai ales sanatos. Peretii sunt facuti din acelasi material precum peretii salilor de sqaush, imposibil de "degustat" din ei. "Atunci cand era mic, Zach nu iesea afara pentru a manca lucruri, dar acum se afla in cautarea lor tot timpul. Numai la asta se gandeste. Am pierdut numarul scrisorilor pe care el le-a mancat", a precizat mama pustiului, anunta Cancan.

Au facut brad din 1.600 de sticle de bere. Cinci tineri din Germania au reciclat in spiritul Sarbatorilor, construind un brad de Craciun din 1.600 de sticle de bere. Cei cinci au adunat sticlele din septembrie pana in decembrie. Au baut nici mai mult nici mai putin de 80 de lazi de bere, adica 1.600 de sticle. Dupa ce au adunat sticlele, tinerii le-au asezat pe un schelet din lemn in forma de brad, aflat in curtea casei lor din Meitingen, in apropiere de Bayern, informeaza Click.