Dau 75 de euro sa fie batuti. Aaaauuu! Numai urlete si tipete provocate de o durere atroce se aud din cabinetele doctorilor rusi de la o clinica din Novosibirsk, aflat in nordul Rusiei. Pacientii, dependenti de droguri, sex sau alcool, sunt plesniti fara mila peste fund cu ramuri de salcie de cate 60 de ori intr-o ora. Costul unei sedinte este de 75 de euro (circa 350 de lei). Insa pleaca de aici sanatosi tun... Doctorii Marina Chukhrova si German Pilipenko au inventat o tehnica inedita si dureroasa ca sa-si ajute pacientii in lupta cu dependenta de droguri, sex sau alcool. Inainte de a incepe tratamentul "minune" al medicilor, pacientii trebuie sa semneze un document prin care accepta sa fie loviti cu asprime in scopuri medicale. In timp ce ii bat pe pana le ies "gargaunii din cap si dracii din trup", doctorii ii si mustruluiesc bine pacienti, spunandu-le cat de periculoasa e dependenta care a pus stapanire pe ei, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sanii care i-au innebunit de internauti! Femeia asta isi posteaza zilnic bustul pe blog. Vezi cate milioane de afisari a strans! In doar doua luni a starnit pasiuni aprinse in inimile a sute de mii de barbati din intreaga lume, datorita unor postari care nu sunt deloc ... cuminti. Alicia Young, o englezoaica ce traieste in Spania, si-a facut un blog unde zilnic publica o imagine cu sanii ei. La cratita, in fata oglinzii, in baie, pe hol, in dormitor, Alicia Young are fotografii cu sanii ei in tot felul de ipostaze. Focoasa bruneta posteaza zilnic imagini in care apare doar in sutien, atragandu-si in doua luni, de cand si-a facut site-ul, mai bine de 2,7 milioane de vizualizari. Blogul se numeste "Los escotes de Alicia", insa vizitatorii nu-i pot vedea chipul sau restul corpului fetei, ci doar ... decolteul. Cum pana acum lumea nu a avut parte decat de bustul ei, presa iberica a pornit cautari febrile pentru a afla cum arata focoasa bloggerita, de unde este sau cu ce se ocupa, anunta Libertatea.

Inconstienta sau sadism? A epilat cu ceara sprancenele fetitei in varsta de trei ani. Farrah Avraam, care este si vedeta de televiziune, a dezvaluit ca a incercat sa epileze cu ceara sprancenele fetitei ei de 3 ani, Sophia, pentru ca le avea "unite" si "se simtea prost pentru ea". Vedeta a starnit un val de reprosuri dupa dezvaluirea sa. Farrah Avraam, in varsta de 20 de ani, care a dat 16.000 dolari pe chirurgie plastica - inclusiv pentru o marire a sanilor, un implant in barbie si rinoplastie - admite pe blogul ei ca "nu putea ignora" puful dintre sprancenele fetitei ei Sophia, astfel incat a decis sa-l epileze, informeaza Click.

Cum se pregatesc brazilienii de Cupa Mondiala? Ofera prostituatelor cursuri gratuite de engleza si franceza! In 2014 in Brazilia va avea loc Cupa Mondiala, iar pentru aceasta pregatirile au inceput deja: prostituatele vor beneficia de cursuri gratuite pentru a invata engleza, franceza sau portugheza. Initiativa apartine unei asociatii a prostituatelor din statul Minas Gerais si vine ca urmare a solicitarilor de a cunoaste mai multe limbi straine, dar si pentru imbunatatirea cunostintelor de portugheza, a declarat presedinta asociatiei, Cida Vieira. "Daca toate sectoarele din Brazilia se pregatesc la maxim pentru Cupa Mondiala, noi de ce nu am face acest lucru?", a spus Vieira, scrie Libertatea.

Iepurasul de 9 kg, campion in Germania. Este pufos, are un corp lung, dar bondoc si musculos, capul rotund si urechile lungi. Cantareste pana la 9 kg si i se spune "Uriasul de Transilvania". Iepurele, care nu a fost inca omologat in Romania, a facut furori la campionatele europene de animale din Germania. Nu se asteptau sa vada un iepure "made in Romania", de talie mare, la o astfel de culoare. Germanii participanti la Campionatele Europene de Animale Mici si Mijlocii au fost uimiti cand l-au vazut pe "Uriasul de Transilvania". Ca si numele ce-l poarta, este un iepure mare, cu o greutate intre 4,5 si 9 kilograme. Dimensiunea a mostenit-o de la rasa de iepure "Uriasul Belgian", iar culoarea, de la rasa "Californian" - alb cu extermitati negre, gri, maro sau albastre, explica geneticianul Valentin Petrescu-Mag (33 de ani), anunta Click.